O nama

Novosti

Zimske radosti u Renault servisima: Besplatan pregled i popust do 25% na originalne dijelove

16.11.2015.

 

 • Renault je i ove zime pripremio servisnu akciju s akcentom na besplatan i temeljit pregled vozila darujući popust do 25 posto pri kupovini originalnih rezervnih dijelova, akumulatora i autokozmetike. Zaista je pravo vrijeme za posjetu ovlaštenim Renault servisima!

 

 

 

Više


Renault automobili dišu punim plućima – Besplatan kontrolni pregled uz popust od 20 posto na sve originalne dijelove

11.05.2015.

 

 • Nakon duge zime pravo je vrijeme da Renault automobili prodišu punim plućima i dobiju adekvatan tretman pred vruće ljetne dane. U svim ovlaštenim Renault servisima bit će organizovana dvodnevna servisna akcija na dane 15.05. i 16.05. sa 20 posto uštede na originalnim rezervnim dijelovima i nizom drugih pogodnosti.

 

 

 

Više


RENAULT SERVISNI PROGRAM 5+

23.09.2014.

 

 • Renault je u Bosni i Hercegovini pokrenuo još jednu izuzetno zanimljivu servisnu akciju, namijenjenu vlasnicima kako novijih, tako i starijih Renault vozila. Ova posebna ponuda se odnosi i na vlasnike Dacia automobila, te podrazumijeva poseban program popusta na originalne rezervne dijelove u ovlaštenim Renault servisima.

 

 

 

Više


POSEBNA FINANSIJSKA PONUDA ZA RENAULT CLIO I CAPTUR

21.04.2014.

 

 • Renault je za kupce popularnih gradskih modela Clio i Captur u Bosni i Hercegovini pripremio posebnu finansijsku ponudu, kako bi ove izražajne i vrhunski opremljene automobile sa bogatom garancijom učinio još primamljivijim za kupovinu.

 

 

 

Više


NOVI RENAULT MEGANE OSVAJA AUTONOMIJOM OD ČAK 1.700 km

19.02.2014.

 

 • Opsežno osvježeno izdanje popularnog Renaultovog kompaktnog modela Megane, stiglo je na tržište Bosne i Hercegovine. Uz svjež ekspresivan dizajnerski izražaj, domaće kupce osvaja izuzetno niskom potrošnjom goriva i autonomijom kretanja od čak 1.700 km sa jednim rezervoarom goriva.

 

 

 

Više


RENAULT ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI U POLA CIJENE

20.01.2014.

 

 • Renault je u Bosni i Hercegovini pokrenuo izuzetno zanimljivu trodnevnu servisnu akciju, namijenjenu prvenstveno vlasnicima Renault vozila starijih od 5 godina, a u kojoj je moguće ostvariti čak 50 posto popusta na originalne rezervne dijelove. Ova posebna ponuda se odnosi i na vlasnike Dacia automobila starijih od 5 godina.

 

 

 

Više


NOVI RENAULT CLIO R.S. 200 EDC STIGAO U BIH

10.05.2013.

 

 • Ljubitelji gradskih trkača ponovo su došli na svoje. Iz Renault Sport “kuhinje” stigao je novi “specijalitet” – nova generacija sada već kultnog Clija R.S. Novi francuski urbani ratnik nudi mnogo zabave u svakodnevnoj vožnji sa početnom cijenom od 41.999 KM.

 

 

 

Više


NOVA RENAULT SERVISNA AKCIJA - VELIKI SERVIS PO FIKSNOJ CIJENI OD 599 KM

07.05.2013.

 

 • Renault je za vlasnike svojih automobila u BiH pripremio novu servisnu akciju, posebno namijenjenu vlasnicima starijih vozila sa većim brojem pređenih kilometara, kao i vozila kod kojih je tvornička garancija istekla. Akcija se odnosi i na vlasnike Dacia automobila.

 

 

 

Više


NOVI RENAULT CLIO GRANDTOUR U BIH VEĆ OD 19.999 KM

30.04.2013.

 

 • Novi Renault Clio Grandtour je stigao na tržište Bosne i Hercegovine, kako bi uveo neka nova pravila u svijet malih gradskih karavana.

 

 

 

Više


RASPRODAJA U RENAULT SALONIMA

18.01.2013.

 

 • Renault je za svoje kupce u Bosni i Hercegovini pripremio atraktivnu prodajnu akciju rasprodaje vozila sa lagera.

 

 

 

Više


TREĆA NAGRADA ZA NOVI RENAULT CLIO - 2013 L'ARGUS TROPHY

06.12.2012.

 

 • Nakon osvajanja RTL/AutoPlus nagrade za najbolji produkcijski automobil sajma automobila u Parizu, te nagrade “Zlatni volan” Axel Springer media grupacije, novi Clio je osvojio i treću vrijednu nagradu – L’Argus Trophy u klasi malih gradskih vozila.

 

 

 

Više


NOVI RENAULT CLIO STIGAO U BIH

12.11.2012.

 

 • Novi Renault Clio je stigao na bosanskohercegovačko automobilsko tržište.

 

 

 

Više


NOVI RENAULT CLIO OSVOJIO NAGRADU „ZLATNI VOLAN 2012“

08.11.2012.

 

 • Novi Renault Clio četvrte generacije je osvajač nagrade „Das Goldene Lenkrad 2012“ - „Zlatni volan 2012“ u kategoriji malih automobila.

 

 

 

Više


DINAMIČAN, SAVREMEN ŠARM NOVOG RENAULTA FLUENCE

 

 

 • Novi Renault Fluence bit će otkriven na Istanbulskom sajmu automobila. Savremen izgled i tehnologija trovolumenske limuzine, spremne nastaviti međunarodni uspjeh modela, u najvećoj su mogućoj mjeri prilagođeni potrebama

 

 

 

Više


NOVI CLIO JE DOBIO PET ZVJEZDICA NA TESTOVIMA SIGURNOSTI EuroNCAP: VIŠE NEGO IKADA IMA SVE ŠTO I VELIKI

23.10.2012.

 

 • Novi Clio je dobio pet zvjezdica na testiranju pasivne sigurnosti koje provodi  institucija EuroNCAP. Ovaj je rezultat je postignut usprkos strožoj proceduri ove nezavisne organizacije od januara 2012., te potvrđuje Renaultovu stručnost u području pasivne sigurnosti.

 

 

 

Više


FACEBOOK STRANICA ZA DOMAĆE RENAULT SPORT ZALJUBLJENIKE

18.10.2012.g.

 

 • Domaći Renault Sport zaljubljenici odnedavno imaju novu “stanicu” za virtuelno uživanje u poznatim francuskim sportašima.

 

 

 

Više


RENAULT KONCESIJA POLYSISTEM POSLUJE POD NOVIM IMENOM - TIMKO 3

16.10.2012.g.

 

 • Autokuća Polysistem, dugogodišnji prodavac i serviser Renault i Dacia vozila za područje Semberije, odnedavno posluje pod novim imenom - Timko 3...

 

 

 

Više


NEMORALNA PONUDA IZ RENAULTA

09.10.2012.

 

 • U Renaultu znaju da sigurnost i ljepota moraju trajati svih 365 dana u godini. Zbog toga je francuski proizvođač u Bosni i Hercegovini pripremio izuzetno zanimljivu akciju, u kojoj je omogućio ostvarenje nevjerovatne uštede na odabranim Renault modelima, kao i zadržavanje atraktivnog izgleda automobila tokom cijele godine, odnosno bez obzira na godišnje doba.

 

 

 

Više


VELIKI SERVIS ZA SVE RENAULT MODELE PO FIKSNOJ CIJENI OD 599 KM

08.05.2012.

 

 • Renault je za vlasnike Renault automobila u Bosni i Hercegovini pripremio novu servisnu akciju, posebno namijenjenu vlasnicima starijih vozila sa većim brojem pređenih kilometara, kao i vozila kod kojih je tvornička garancija istekla.

 

 

 

Više


PRVI RENAULT PRO+ CENTAR OTVOREN U MOSTARU

01.03.2012.

 

 • U sklopu mostarske Gume M, jedne od Renault koncesija u Bosni i Hercegovini, počeo je sa radom prvi Renault Pro+ centar u Bosni i Hercegovini. Renault Pro+ je poseban odjel isključivo namijenjen profesionalnim korisnicima, odnosno kupcima Renault komercijalnih vozila.

 

 

 

Više


NOVA RENAULT KONCESIJA U VITEZU

29.02.2012.

 

 • Renault je dodatno ojačao svoje prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine, otvaranjem novog prodajno-servisnog centra u Vitezu. Naime, pred brojnim zvanicama i predstavnicima medija osvanula je nova Renault koncesija - Autocentar Ovnak, locirana u poslovnom centru PC-96 u Vitezu. Pored Renaultovog programa, nova koncesija će vršiti prodaju i servisiranje i Dacia i Nissan vozila.

 

 

 

Više


NEPONOVLJIVA PONUDA IZ RENAULTA

22.02.2012.

 

 • Renault je za ljubitelje svojih automobila u Bosni i Hercegovini pripremio novu, neponovljivu akcijsku ponudu, u kojoj je omogućio ostvarenje nevjerovatne uštede na odabranim Renault modelima. No, svi zainteresovani se moraju brzo odlučiti i požuriti do Renault prodajnih salona, obzirom da akcija traje samo dvije sedmice.

 

 

 

Više


NOVA RENAULT SERVISNA AKCIJA
ZAMJENA ULJA PO FIKSNOJ CIJENI OD 79,99 KM

01.02.2012.

 

 • Renault i Dacia ponovo misle na vlasnike svojih automobila u Bosni i Hercegovini. U okviru nove servisne akcije, koja traje do kraja februara, ovlašteni Renault i Dacia servisi nude besplatan kontrolni pregled cijelog vozila po najvišim standardima.

 

 

 

Više


NASTAVLJA SE AKCIJA ZA RENAULT MEGANE GENERATION PLUS

14.12.2011.

 

 • Zbog velikog interesa kupaca, Renault je odlučio do kraja 2011. godine produžiti prodajnu akciju za kompaktni model Megane. Naime, najprodavaniji Renault model u Bosni i Hercegovini, odnedavno je dostupan u posebnoj, limitiranoj izvedbi Generation Plus, čija cijena uz pristupačno i jednostavno Renault finansiranje iznosi 21.999 KM sa PDV-om.

 

 

 

Više


LIMITIRANA SERIJA RENAULT MEGANE GENERATION PLUS VEĆ OD 21.999 KM

15.11.2011.

 

 • Renault je za ljubitelje kompaktnog modela Megane, pripremio najatraktivniju ponudu do sada, koja ovaj automobil približava širem krugu kupaca. Najprodavaniji Renault model u Bosni i Hercegovini, sada je dostupan u posebnoj, limitiranoj izvedbi Generation Plus, čija cijena uz pristupačno i jednostavno Renault finansiranje iznosi 21.999 KM sa PDV-om.

 

 

 

Više


BESPLATAN ZIMSKI PREGLED U RENAULTU

30.09.2011.

 

 • Renault je za vlasnike svojih vozila u Bosni i Hercegovini, pripremio novu servisnu akciju, u kojoj nudi brojne pogodnosti. Pod sloganom „Dočekajmo zimu spremni“, ova akcija poseban akcenat stavlja na pripremu vozila za predstojeće zimske dane, kada su automobili izloženi otežanim uslovima eksploatacije.

 

 

 

Više


NOVA RENAULT AKCIJA – 0% PDV

 

RENAULT JE ZA SVOJE KUPCE U BOSNI I HERCEGOVINI PRIPREMIO NOVU, IZUZETNO PRIMALJIVU AKCIJU POD NAZIVOM “RENAULT PLAĆA PDV ZA VAS” U KOJOJ NA SVE SVOJE MODELE NUDI POPUST U IZNOSU PDV STOPE, ODNOSNO CIJELIH 17%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više


BESPLATAN PREGLED RENAULT, NISSAN I DACIA VOZILA U GUMI M MOSTAR

 

Guma M d.o.o. Mostar, ovlašteni uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila je za sve vlasnike vozila francusko-japanske alijanse pripremio svojevrsno iznenađenje u vidu besplatnog pregleda i dijagnostike Renault, Nissan i Dacia vozila. Akcija će se održati u okviru dana otvorenih vrata, u četvrtak i petak, 07. i 08. jula /srpnja 2011. godine, u prodajno servisnom centru Guma M, na adresi Bišće polje bb, gdje će ovlašteni serviseri izvršiti besplatan pregled vozila, te sugerisati eventualne zahvate na automobilu.

 

Više


ZELENO SRCE RENAULTA PONOVO KUCA

 

 • Renault je u Bosni i Hercegovini ponovo pokrenuo, sada već tradicionalnu akciju „Zeleno srce Renaulta“, koja se ove godine provodi pod sloganom „Mislite zeleno, vozite Renault“.

 

 

 

 

Više


VELIKI SERVIS ZA SVE RENAULT I DACIA MODELE PO FIKSNOJ CIJENI OD 599 KM

 

Renault je za vlasnike svojih automobila u Bosni i Hercegovini pripremio novu servisnu akciju, posebno namijenjenu vlasnicima starijih vozila sa većim brojem pređenih kilometara, kao i vozila kod kojih je tvornička garancija istekla. Navedena akcija se odnosi i na vlasnike Dacia automobila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Više


ZAMRZNUTE CIJENE RENAULTA

 

 • RENAULT JE ZA KUPCE SVOJIH AUTOMOBILA U BOSNI I HERCEGOVINI PRIPREMIO NOVU AKCIJSKU PONUDU U KOJOJ JE „ZAMRZNUO“ CIJENE NAJPOPULARNIJIH MODELA CLIO, MEGANE GENERATION I FLUENCE, ČIME SE UZ JEDNOSTAVNO I PRISTUPAČNO RENAULT FINANSIRANJE OSTVARUJE SJAJNA UŠTEDA.

 

Više


NOVA RENAULT SERVISNA AKCIJA

 

BESPLATAN ZIMSKI PREGLED I ZAMJENA ULJA PO FIKSNOJ CIJENI OD 79,99 KM.

 

 

 

 

 

Više


BESPLATNA 5-GODŠINJA GARANCIJA ZA SVE RENAULT MODELE

 

 • Renault je za kupce svojih automobila u Bosni i Hercegovini pripremio novu akcijsku ponudu u vidu besplatne produžene garancije u vremenskom trajanju od 5 godina ili prijeđenih 80.000 odnosno 110.000 km, ovisno od modela. Uz već postojeću dvogodišnju garanciju, besplatnim produženjem iste na pet godina, Renault još jednom potvrđuje vjeru u pouzdanost svojih vozila i brigu za kupce, kojima na ovaj način želi ponuditi što više bezbrižnih kilometara.

 

Više


NOVA RENAULT AKCIJA - FLUENCE ZA 22.999 KM

 

Renault je za svoje kupce u Bosni i Hercegovini pripremio novu primamljivu akciju u kojoj je limuzinski model Fluence dostupan po cijeni od 22.999 KM do registracije uz Renault finansiranje.

 

 

 

Više


KOZMETIČKI PAKET ZA SVAKOG KUPCA NOVOG RENAULT VOZILA

 

 • Renault je za svoje kupce u Bosni i Hercegovini od augusta 2010. godine pripremio zanimljivu ponudu u vidu specijalnog kozmetičkog paketa za održavanje novog vozila. Navedena akcija se odnosi i na kupce Dacia vozila.

 

 

 

Više


RENAULT SPORT DIVIZIJA - VRHUNSKI CESTOVNI TRKAČI PRIVLAČNIH CIJENA

 

Renault uživa preko 110 godina dugačku i izuzetno bogatu sportsku tradiciju, a kako bi dašak tih uspjeha osjetili i obični vozači brine se Renault Sport odjeljenje, koje je u posljednjih nekoliko godina razvijalo sportske verzije standardnih Renault modela. Aktuelnu Renault Sport ponudu čini „papreni“ trio Megane, Clio i Twingo, a njihove su cijene dodatno prilagođene bh tržištu

 

Više


RENAULT BESPLATAN PREGLED U MERCATOR CENTRU MOSTAR

 

 • Sa dolaskom prvih vrućina, Renaultova servisna akcija nakon Tuzle, Zenice, Banja Luke, Prijedora i nekoliko ponovljenih akcija u Sarajevu stiže i u Mostar. Servisna akcija u gradu na Neretvi, organizovana u saradnji sa ovlaštenim Renault koncesionarom, Auto kućom Guma M, će biti održana 8. i 9. maja 2010. godine u Mercator centru Mostar.

 

Više


NOVI RENAULT GRAND SCÉNIC:
12. MODEL U GAMI VOZILA KOJI JE OSVOJIO 5 ZVJEZDICA NA TESTOVIMA EuroNCAP-a

 

Novi Grand Scénic je 12. model u Renaultovoj gami vozila koji je osvojio maksimalnih 5 zvjezdica na crash testovima EuroNCAP-a i to uprkos strožim kriterijumima ocjenjivanja nezavisne organizacije od početka 2009. (bočni udari, zadnji udari, zaštita djece, zaštita odraslih i pješaka, oprema).

 

Više


NOVI RENAULT CLIO -NOVO MJERILO

 

 • Novi Renault Clio otvara novo poglavlje u svojoj bogatoj historiji, koja je počela 1990. Uspjeh ovog vozila se nastavlja...

 

 

Više


NOVI RENAULT MÉGANE 5 ZVJEZDICA EuroNCAP,

NAJSIGURNIJI AUTOMOBIL U SVIM KATEGORIJAMA

 

Sa rezultatom 37 bodova od mogućih 37 na crash-testovima EuroNCAP, Novi Renault Mégane je najsigurniji automobil u svim kategorijama ukupno. Radi se o jedanaestom modelu game Renault koji je dobio najveću ocjenu: 5 EuroNCAP zvjezdica. Sigurnost je u genima Novog Mégana...


Više


RENAULT KOLEOS OSVAJA 5 EURONCAP ZVJEZDICA

 

Renault Koleos je deseti Renaultov model koji je osvojio maksimalnih pet zvjezdica u EuroNCAP-ovim crash testovima. Ovaj rezultat potvrđuje izuzetnu efikasnost opreme za aktivnu i pasivnu sigurnost u vozilu. Putnici su bezbjedni u Koleosu kako u vožnji gradom, tako i na autoputu ili u terenskoj vožnji, zahvaljujući sistemu pogona na četiri točka razvijenom u okviru Saveza Renault Nissan. Ovaj sistem doprinosi aktivnoj sigurnosti ispravljajući gubitke prianjanja raspodelom obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine pre aktiviranja elektronske kontrole stabilnosti.

Renaultov pristup svim vozilima zasniva se na realnoj sigurnosti. Marka se fokusira na razvoj najefikacnijih tehnologija za "sprečavanje, ispravljanje i zaštitu" kao i za povećanje svijesti o bezbjednosti vozača i putnika.

 

Više


NOVI RENAULT MÉGANE - ZAVODLJIVA, INTUITIVNA I SIGURNA BERLINA

 

Linije Novog Renault Mégana su rezultat želje za proizvodnjom automobila uočljivog na prvi pogled. Njegov dinamičan, elegantan stil je nadahnut strašću vezanom uz automobil, uključujući i utjecaje iz svijeta sporta. Novi Renault Mégane je robustan, sa jakim naglaskom na oblik i završni izgled karoserije, kao i na materijale koji se koriste. Novi model je također iskoristio napredak u području pouzdanosti i trajnosti u cijeloj gami Renault.

 

Više


ONDELIOS: EKOLOŠKO PUTOVANJE NA DUGE STAZE

 

U povodu pariskog sajma automobila Renault je objavio svoj konceptualni automobil visoke klase, Ondelios. Namjenjen ljubiteljima dugih putovanja željnim udobnosti i profinjenosti, Ondelios predstavlja simbol Renaultove vizije crossovera visoke klase: uživanje u udobnoj vožnji uz brigu za zaštitu okoline. Otelotvorenje ove vizije se ogleda u njegovom eteričanom dizajnu, unutrašnjem uređenju i originalnom hibridnom motoru.

 

Više


Koleos, prvi Renaultov crossover s pogonom 4x4


Renault sa zadovoljstvom predstavlja Koleos, svoj prvi crossover. Idealan za bjeg iz svakidašnje rutine, Renault Koleos udoban je automobil, jednostavan za vožnju, sa istinskim terenskim sposobnostima. Osim toga, osmišljen je da bude svestran, pa se u terenskim uslovima ponaša isto tako pouzdano kao na gradskim saobraćajnicama, otvorenim putevima ili autoputevima, a istovremeno nudi isti standard udobnosti koji biste očekivali od limuzine, kao i prostranost poput one u kompaktnom MPV-u. Kako je osmišljen u Renaultu, razvijen u Nissanu, a proizvodi se u tvornici Busan Renault Samsung Motorsa u Koreji, Renault Koleos je plod izuzetno bliske saradnje timova svake od tih marki Alijanse Renault-Nissan. Renault Koleos se pojavio na Ženevskom sajmu automobila 4. marta 2008.

Koleosova premijera je preloman trenutak u razvoju marke, ne samo u Evropi nego širom svijeta. Izlazak prvog crossovera sa pogonom na sve točkove je jasan pokazatelj da Renault ima kapacitete za nezavisan i potpuno svež pristup segmentima u kojima tradicionalno nije bio prisutan. Renault Koleos nudi jedinstven standard sigurnosti i udobnosti, obelježje koje je preraslo u prepoznatljivu, očitu, ali istovremeno i izuzetno dostupnu Renaultovu odliku.

 

Više