RENAULT I ROLAND-GARROS UDRUŽUJU SNAGE DA POTRMAJU STVARI

Od izdanja 2022. i na početno razdoblje od 5 godina, Renault postaje premium partner teniskog turnira Roland-Garrosa, pružajući električnu mobilnost.

RENAULT POSTAJE PREMIUM PARTNER ROLAND-GARROS-a

RENAULT X ROLAND-GARROS
Renault X Roland-Garros

Renault i Roland-Garros imaju iste korijene, oba rođena u Francuskoj, s jakim međunarodnim ambicijama. Obojica dijele zajedničke vrijednosti “Made Of France”: strast i odvažnost.

Partnerstvo između Renaulta i Francuske teniske federacije (FFT) bilo je još očitije jer se temelji na dva zajednička strateška stupa: održivoj mobilnosti i društvenoj odgovornosti.

Po prvi put u povijesti Roland-Garrosa, logotip Renaulta bit će prikazan na mrežama pet glavnih terena tijekom cijelog trajanja turnira, od kvalifikacijskih rundi do finala.
ELEKTRIČNA FLOTA
ELEKTRIČNA FLOTA

Održivost je ključna za obje marke. Renault ubrzava svoju transformaciju s ciljem da do 2030. postane potpuno električna marka u Europi.

Ova predanost je demonstrirana flotom od 100 100% električnih vozila Megane E-Tech od ukupno 160 vozila Renault.

Renault će također imati štand od 150 m² unutar Roland-Garrosa. Gledatelji će moći otkriti Renaultov električni i elektrificirani asortiman sa Megane E-Tech 100% electric, Renault 5 Prototype i potpuno novim Austral hibridnim SUV-om, koji će svoju svjetsku premijeru imati na Roland-Garrosu.
RENAULT LANSIRA "GIVE ME 5"
RENAULT JE LANSIRAO "GIVE ME 5"

Uz potpisivanje ovog ugovora o partnerstvu, Renault pokreće "GIVE ME 5", novi projekt društvene odgovornosti marke posvećen mladim generacijama.

Renault najprije želi promovirati igranje tenisa u gradovima, obnavljajući igrališta na periferiji grada uz pomoć lokalnih umjetnika. Očekuje se otvaranje dva suda u Francuskoj do kraja godine.

Renault će predstaviti "Let Challenge" tijekom turnira Roland-Garros kako bi pomogao financirati projekt "GIVE ME 5". Svaki put kada servirana loptica udari vrh mreže prije nego padne u servisno polje, što se u prosjeku dogodi više od 2000 puta tijekom turnira, Renault će izdvojiti određeni iznos novca za ovu društvenu inicijativu.
Renault MEGANE eVISION Showcar
potpuno novi Megane E-Tech 100% electric
New Renault vehicules
potpuno novi Austral E-Tech hybrid SUV