Renault novosti

Pročitajte najnovije vijesti i aktualnosti iz Renault svijeta. Saznajte koji nas Renault modeli očekuju u bližoj budućnosti.
Novi Renault Trafic Passenger

Renault TRAFIC Passenger

Novi TRAFIC Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova nova rešetka ima vertikalne  linije kao kontrast novom dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.
Novi Renault Trafic Spaceclass

Renault TRAFIC SpaceClass

Otkrijte profinjen, a uzbudljiv dizajn novog vozila TRAFIC SpaceClass. Pohvalite se svojom elegantnom rešetkom s kromiranom završnom obradom, Full LED prednjim svjetlima i prepoznatljivim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C.
Novi Renault Express

Novi Renault EXPRESS

Potpuno novi Renault EXPRESS kombinira čvrstoću i modernost kroz redizajnirani prednji kraj istaknut poboljšanom prednjom maskom i širim poklopcem motora, zajedno s potpisom LED rasvjete i kromiranim završnim obradama.
Renault Express

Novi Renault EXPRESS Van

Robustan i prikladan, potpuno novi Renault EXPRESS Van idealan je suputnik koji će vam olakšati svakodnevnu rutinu.
Novi Renault Megane GrandCoupe

Novi Renault MEGANE GrandCoupe

Novi Renault MÉGANE GrandCoupe podrazumijeva jedan elegantniji i profinjeniji stil.
Renault Megane Conquest

Novi Renault MEGANE Conquest

Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na europsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i sa novom verzijom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.
Novi Renault Megane GrandCoupe

Novi Renault CAPTUR E-TECH HYBRID

Sve što CAPTUR nudi, sada je hibridno! Vozite se samo na struju 80% vremena po gradu i uštedite do 40% više goriva nego kod motora s unutarnjim izgaranjem.
Novi Renault Megane E-TECH HYBRID

Novi Renault MEGANE E-TECH HYBRID

Gradeći na našoj historiji moto sporta i stručnosti s električnim vozilima, naši stručnjaci donose vam hibridno rješenje koje odgovara svima.