Renault novosti

Pročitajte najnovije vijesti i aktualnosti iz Renault svijeta. Saznajte koji nas Renault modeli očekuju u bližoj budućnosti.
Novi Renault Trafic Passenger
Renault i Roland-Garros
Renault i Roland-Garros imaju iste korijene, oba rođena u Francuskoj, s jakim međunarodnim ambicijama. Obojica dijele zajedničke vrijednosti “Made Of France”: strast i odvažnost.
Novi Renault Trafic Passenger
Renault TRAFIC Passenger
Novi TRAFIC Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova nova rešetka ima vertikalne  linije kao kontrast novom dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.
Novi Renault Trafic Spaceclass
Renault TRAFIC SpaceClass
Otkrijte profinjen, a uzbudljiv dizajn novog vozila TRAFIC SpaceClass. Pohvalite se svojom elegantnom rešetkom s kromiranom završnom obradom, Full LED prednjim svjetlima i prepoznatljivim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C.
Novi Renault Express
Novi Renault EXPRESS
Potpuno novi Renault EXPRESS kombinira čvrstoću i modernost kroz redizajnirani prednji kraj istaknut poboljšanom prednjom maskom i širim poklopcem motora, zajedno s potpisom LED rasvjete i kromiranim završnim obradama.
Renault Express
Novi Renault EXPRESS Van
Robustan i prikladan, potpuno novi Renault EXPRESS Van idealan je suputnik koji će vam olakšati svakodnevnu rutinu.
Novi Renault Megane GrandCoupe
Novi Renault MEGANE GrandCoupe
Novi Renault MÉGANE GrandCoupe podrazumijeva jedan elegantniji i profinjeniji stil.
Renault Megane Conquest
Novi Renault MEGANE Conquest
Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na europsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i sa novom verzijom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.
Novi Renault Megane GrandCoupe
Novi Renault CAPTUR E-TECH HYBRID
Sve što CAPTUR nudi, sada je hibridno! Vozite se samo na struju 80% vremena po gradu i uštedite do 40% više goriva nego kod motora s unutarnjim izgaranjem.
Novi Renault Megane E-TECH HYBRID
Novi Renault MEGANE E-TECH HYBRID
Gradeći na našoj historiji moto sporta i stručnosti s električnim vozilima, naši stručnjaci donose vam hibridno rješenje koje odgovara svima.