Renault predstavlja

Novi Renault MEGANE Conquest

Hibridni SUV za Europu

Novi hibridni SUV s coupé stilom

SUV coupé upečatljivog dizajna - kultna verzija R.S. line
Potpuno novi MEGANE Conquest kombinira elegantne linije sa čvrstim stilom. Ima nagnutu liniju krova, veliki razmak od tla, prednje i stražnje klizne ploče i lukove kotača poput klasičnog SUV-a. Racionalizirana silueta koja se ističe na prvi pogled. Sa svojim Renault Sport R.S. Line verzija, iskusite još snažnije emocije. Zaljubite se u svoju ekskluzivnu Valencia narančastu boju, sportsku prednju masku, crne naplatke od lakih legura od 18 inča s crvenim detaljima i dvostrukom ispušnom cijevi ...
Kokpit koji kombinira udobnost i tehnologiju
Udobno se smjestite u potpuno novi MEGANE Conquest Smart Cockpit i uživajte u user-friendly i povezanom iskustvu. Napravite svoje prve korake prema iskustvu bez vozača sa svojim Renault EASY DRIVE. Opustite se udobnosti i sigurnosti vožnje sa sistemima za pomoć vozaču. Otkrijte kako vam MULTI-SENSE sistem prilagodbe pružaju prilagođena iskustva u kabini. Ostanite povezani s multimedijskim sistemom EASY LINK i Googleovim pretraživanjem adresa. Kakva god bila vaša situacija, voljet ćete ga voziti!
E-TECH HYBRID tehnologija za još ugodniju vožnju

Doživite novo iskustvo vožnje u jedinstvenom stilu. Dolazeći izravno iz svijeta automobilskog sporta, potpuno novi MEGANE Conquest inovativna tehnologija E-TECH HYBRID savršena je kombinacija dinamičnosti i visokih performansi.

Sa svoja dva elektromotora i višemodnim automatskim mjenjačem, vozite se gradom u potpuno električnom 80% vremena. Nije potrebna utičnica! Potpuno novi  MEGANE Conquest inteligentnu bateriju puni regenerativnim kočenjem ili tokom vožnje. Tako ćete uživati u trenutnoj reakciji i učinkovitoj vožnji na bilo kojoj cesti, dok istovremeno štedite do 40% * goriva u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom.

Čak su i benzinske verzije štedljivije zahvaljujući 12-voltnom blago-hibridnom sustavu u kombinaciji s 1,3-litrenim turbo motorom. Hibridna metoda prve razine za smanjenje emisije CO₂ i potrošnje goriva, a istovremeno pruža konačnu udobnost i glatku vožnju.