RENAULT PREDSTAVLJA

Novi Renault TRAFIC Passenger

Vaš idealan partner za putovanja
Verzija Carmine Red s još izražajnijim dizajnom
Novi TRAFIC Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova nova rešetka ima vertikalne  linije kao kontrast novom dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.
Ovladajte otvorenom cestom u svim uvjetima zahvaljujući prepoznatljivim Full LED prednjim svjetlima u obliku slova C, LED svjetlima za maglu i brojnim sustavima za pomoć u vožnji. 
Novi TRAFIC Passenger u ekskluzivnoj lansirnoj boji Rouge Carmine definitivno će vas impresionirati. S novim naplatcima od 17 " zasigurno će se istaknuti u mnoštvu.
Tehnologija i modularnost
Novi TRAFIC Passenger ima redizajniranu kabinu, koja je spoj tehnologije, dizajna i praktičnosti. Horizontalna obloga instrumentne ploče uklapa se u obloge na vratima, što otvara prostor. Njegov upravljač, ručica mjenjača i kontrole potpuno su redizajnirane kako bi vam pružile zajamčeni jedinstveni doživljaj. Ponovno otkrijte užitak u vožnji u njegovoj potpuno opremljenoj unutrašnjosti: bežični punjač, vrlo veliki držač čaše, pretinac Easy Life i još mnogo toga. Otkrijte ljubav prema putovanju!

Ostanite povezani za upravljačem pomoću 8-inčnog zaslona opremljenog multimedijskim sustavom EASY LINK, dostupnog s navigacijom ili bez nje. Ostanite u kontaktu pomoću tehnologije zrcaljenja pametnog telefona kompatibilne s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. Podignite vožnju na novu razinu uz tehnologiju prepoznavanja glasa i kontrole na upravljaču.

Njegov putnički prostor zadržao je svoj modularan raspored i najveću udobnost u klasi. Prijeđite s 5 na 9 sjedala bez narušavanja utovarnog prostora. Novi TRAFIC Passenger optimizirao je tehnologiju distribucije temperature za apsolutnu udobnost, bez obzira na raspored.
Poboljšana sigurnost
Bezbrižno vozite zahvaljujući najnovijoj generaciji sustava za pomoć u vožnji integriranoj u novi TRAFIC Passenger. Prilagodljivi tempomat, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS), upozorenje na izlazak iz prometne trake i upozorenje na mrtvi kut garantira vašu sigurnost dok putujete.

Uživajte u učinkovitosti i udobnosti uz njegovu Start & Stop tehnologiju u vozilu, kao i paletu motora koja zadovoljava i najnovije standarde potpune kontrole zagađivanja Euro 6D-Full. Odaberite motor koji vam najbolje odgovara, s ručnim (110 KS i 150 KS) ili EDC automatskim mjenjačem (150 KS ili 170 KS). Ovaj responzivni 6-brzinski mjenjač s dvostrukom spojkom omogućuje vam brzu i neometanu promjenu brzina za ugodniju vožnju.

Dok čekate novi Renault TRAFIC Passenger....

Renault Gamme utilitaire
__________
Naša laka komercijalna vozila
All-New Renault TRAFIC SpaceClass
__________
Novi Renault TRAFIC SpaceClass