RENAULT PREDSTAVLJA

Novi Renault TRAFIC SpaceClass

Prvoklasni doživljaj vožnje
Zanimljiv i dinamičan dizajn
Otkrijte profinjen, a uzbudljiv dizajn novog vozila TRAFIC SpaceClass. Pohvalite se svojom elegantnom rešetkom s kromiranom završnom obradom, Full LED prednjim svjetlima i prepoznatljivim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C. Privucite pozornost zatamnjenim prozorima, metalik bojom kao standardnom i novim ekskluzivnim naplatcima s dijamantnom obradom.
Profinjen i modularan doživljaj u vozilu
Novi TRAFIC SpaceClass redizajnirao je doživljaj u vozilu nenadmašnim modularnim rasporedom. Zakretna, klizna i uklonjiva sjedala pružaju vam potpunu kontrolu nad rasporedom unutrašnjeg prostora. Ugodno prevozite do 6 putnika uz konfiguraciju licem u lice ili se uputite na svoju sljedeću avanturu u verziji Escapade, u kojoj se stražnja klupa pretvara u ležaj.

Ponudite svojim putnicima jedinstven doživljaj kamo god vas vaša putovanja odvedu. Osim prostrane unutrašnjosti, nudi i 6 osobnih LED svjetala za čitanje, kao i 2 USB priključka na sklopivom središnjem stolu: novi TRAFIC SpaceClass vrhunski je mobilni dnevni boravak.

Izdvojite se iz gomile zahvaljujući njegovom kožnatom upravljaču i ekskluzivnoj instrumentnoj ploči u boji Meteor Grey i uživajte u beskonačnoj eleganciji!
Unaprijedite način na koji putujete
Putujte bez ograničenja zahvaljujući velikoj paleti motora dostupnih za novi TRAFIC SpaceClass. Odaberite jedan od motora opremljenih tehnologijom Stop & Start, s ručnim ili EDC automatskim mjenjačem. Ovaj responzivni 6-brzinski mjenjač s dvostrukom spojkom omogućuje vam brzu i neometanu promjenu brzina za ugodniju vožnju. 
 U novom vozilu TRAFIC SpaceClass uživat ćete u prednostima najnovije generacije sustava za pomoć u vožnji. Pobrinite se za svoju sigurnost koristeći sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) i upozorenje na izlazak iz prometne trake. Upozorenje na mrtvi kut čini putovanje sigurnijim, a prilagodljivi tempomat omogućuje vam postavljanje putne brzine. 

Dok čekate novi Renault TRAFIC SpaceClass....

Novi Renault TRAFIC Spaceclass
__________
Novi Renault TRAFIC Passenger
Renault laka komercijalna vozila
__________
Naša laka komercijalna vozila