HI-FI audio sistem


Harman Kardon hi-fi

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
sound experience - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Zvuk koji vas okružuje
Zvučnici audio sistem  Harman Kardon posebno su dizajnirani za Austral E-Tech full hybrid te se odlikuju naprednom zvučnom tehnologijom koja se prilagođava vašem okruženju. Da bi užitak u muzici bio potpun, na raspolaganju su vam i različite postavke zvuka.
surround - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Surround zvučnici
Ovi zvučnici malih dimenzija izrađeni su od iznimno izdržljivog aluminija i dizajnirani za reprodukciju širokog spektra frekvencija (od srednjih do visokih). Zvuk koji reproduciraju prirodan je, stabilan i dosljedan za putnike na prednjoj i stražnjoj klupi.
subwoofer - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Dubokotonski zvučnik
Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, ovaj je zvučnik lakši i manji no prije, a ipak i dalje izvanredno reproducira niskofrekventne zvukove. Zahvaljujući njegovu kompaktnom dizajnu omogućena je ugradnja u karoseriju, zbog čega Austral može poprimiti funkciju zvučne pregrade.
tweeters - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Visokotonski zvučnici
Kupole visokotonskih zvučnika izrađene su od visokokvalitetne fleksibilne tkanine kako bi osigurale nježnu, ali vjernu reprodukciju čak i najviših frekvencija.
woofers - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Srednjetonski zvučnici
Ovi su zvučnici optimizirani da bi pružili dinamičnu reprodukciju srednjih tonova. Kombinirani su s dubokotonskim zvučnikom s vanjskim vodovima pa savršeno reproduciraju niskofrekventne zvukove i smanjuju distorziju.
front central unit - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Središnji zvučnik u prednjem dijelu
Ovaj je zvučnik optimiziran dapruža dinamičnu reprodukciju dubokih i srednjih tonova. Kombiniran je s dubokotonskim zvučnikom s vanjskim vodovima pa savršeno reproducira duboke tonove.

otkrijte više informacija


zaliha vozila

odaberite danas, vozite sutra

Otkrijte nova vozila Renault na zalihi po odličnim cijenama.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Megane Conquest
Megane Conquest
Renault Espace E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid