HI-FI audiosustav


Harman Kardon hi-fi

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
sound experience - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Zvuk koji vas okružuje
Zvučnici audiosustava Harman Kardon posebno su dizajnirani za Austral E-Tech full hybrid te se odlikuju naprednom zvučnom tehnologijom koja se prilagođava vašem okruženju. Da bi užitak u glazbi bio potpun, na raspolaganju su vam i različite postavke zvuka.
surround - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Surround zvučnici
Ovi zvučnici malih dimenzija izrađeni su od iznimno izdržljivog aluminija i dizajnirani za reprodukciju širokog spektra frekvencija (od srednjih do visokih). Zvuk koji reproduciraju prirodan je, stabilan i dosljedan za putnike na prednjoj i stražnjoj klupi.
subwoofer - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Dubokotonski zvučnik
Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, ovaj je zvučnik lakši i manji no prije, a ipak i dalje izvanredno reproducira niskofrekventne zvukove. Zahvaljujući njegovu kompaktnom dizajnu omogućena je ugradnja u karoseriju, zbog čega Austral može poprimiti funkciju zvučne pregrade.
tweeters - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Visokotonski zvučnici
Kupole visokotonskih zvučnika izrađene su od visokokvalitetne fleksibilne tkanine kako bi osigurale nježnu, ali vjernu reprodukciju čak i najviših frekvencija.
woofers - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Srednjetonski zvučnici
Ovi su zvučnici optimizirani da bi pružili dinamičnu reprodukciju srednjih tonova. Kombinirani su s dubokotonskim zvučnikom s vanjskim vodovima pa savršeno reproduciraju niskofrekventne zvukove i smanjuju distorziju.
front central unit - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Središnji zvučnik u prednjem dijelu
Ovaj je zvučnik optimiziran dapruža dinamičnu reprodukciju dubokih i srednjih tonova. Kombiniran je s dubokotonskim zvučnikom s vanjskim vodovima pa savršeno reproducira duboke tonove.