multimedia system

My Renault, ugrađene Google usluge i aplikacije

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
connected driving experience - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
Povezano iskustvo vožnje
openR je jedan od najvećih digitalnih zaslona u vozilu, a sastoji se od dvaju 12-inčnih zaslona ukupne površine od 774 cm2. Budući da ga pokreće multimedijski sustav openR link i da su u njega ugrađene Google* usluge, uživat ćete u ekskluzivnom i krajnje dojmljivom iskustvu. 


Renault povezane usluge
Uživajte u Renault uslugama, koje su vam u Australu E-Tech full hybrid dostupne izravno preko zaslona multimedijskog sustava openR.
My Renault - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
My Renault
Pomaknite granice mobilnosti uz pomoć osobnog korisničkog računa za My Renault. Povežite se sa svojim vozilom i pristupite brojnim uslugama kao što su:
  • video vodiči sa svim potrebnim informacijama o vašem Australu E-Tech full hybrid
  • ugovaranje servisnih pregleda
  • funkcije upravljanja vozilom na daljinu: pronađite svoj automobil uz pomoć pametnog telefona ili daljinski aktivirajte trubu
connected maintenance - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
povezano održavanje

Budite spremni za svaki događaj uz povezano održavanje vašeg Renault Austral E-Tech potpunog hibrida*.

Kontaktiramo vas direktno kako bismo dogovorili termin ako se na vašem vozilu otkriju događaji kako bismo ih riješili što je brže i jednostavnije**.
constantly evolving - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
Sve brojnije povezane usluge za Austral E-Tech full hybrid
Multimedijski sustav openR neprestano se nadopunjuje novim uslugama, pružajući vam još prilagođenije iskustvo vožnje. Otkrijte novu razinu multimedijskog iskustva!


Multimedijski sustav s ugrađenim Google uslugama
Multimedijski sustav openR link vašeg Australa E-Tech full hybrid uključuje Google usluge*. Prilagodite temperaturu, isplanirajte rutu, promijenite glazbu i mnogo toga drugog uz pomoć vlastitog glasa! Multimedijski sustav openR link uključuje sljedeće značajke:
navigation - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
Navigacija u stvarnom vremenu
Izbjegnite neugodna iznenađenja kao što su blokirane prometnice, dvosmjerne ulice koje su odnedavno jednosmjerne, privremena odstupanja i promjene u prometu... Budući da se neprestano ažurira preko usluge Google Maps*, navigacijski sustav pruža vam precizne prometne informacije, čak i u slučaju nestanka mrežnog signala.
voice control - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
Glasovno upravljanje
Uz pomoć glasovnog pomoćnika Google Assistant** možete upravljati značajkama vozila bez skretanja pogleda s ceste ili pomicanja ruku s upravljača. Da biste telefonirali, poslali poruku prijateljima, slušali glazbu, postavili podsjetnike ili prilagodili temperaturu u automobilu, dovoljno je izreći naredbu za Google.
App Google - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
Google aplikacije
Svojem korisničkom računu za Google*** možete pristupiti i u vozilu. Provjerite poruke i pristupite glazbi i omiljenim aplikacijama...

*Google i Google Maps zaštitni su znaci društva Google LLC. Dostupno u razdoblju od 5 godina.  

**Google i Google Assistant zaštitni su znaci društva Google LLC  

***Google, Google Maps i Google Play zaštitni su znaci društva Google LLC Do 35 ugrađenih aplikacija*

Amazon Music, EasyPark, Radioplayer… Do 35 aplikacija (razlikuje se u zavisnosti od zemlje) sa ekskluzivnim sadržajem dostupnim preko openR link sistema u Renault Austral full hybrid.

*u zavisnosti od zemlje