Pogonski sklop E-Tech full hybrid

motorisation - Espace E-Tech full hybrid - Renault
HIBRID U SVOJEM NAJBOLJEM IZDANJU
Pogonski sklop E-Tech full hybrid s 200 KS je jedan od najučinkovitijih u svojoj kategoriji. Do 1100 km dometa vožnje(1), do 80% gradske vožnje na električni pogon(2), do 40% uštede goriva(3) i nema potrebe za punjenjem jer se baterija sama puni dok usporavate i kočite.
200 KS
1 100 km
dometa vožnje
4,6 L/100 km**
potrošnje (4)
80%
gradske vožnje na električni pogon

(1)   do 1100 km dometa vožnje s punim spremnikom goriva prema standardu WLTP

(2) ovisno o napunjenosti baterije i načinu vožnje/Renault interni izvor/2022.

(3)  za pogonski sklop E-Tech full hybrid u usporedbi s pogonskim sklopom mild hybrid, prema WLTP gradskom protokolu/izvor: UTAC i IDIADA/Rujan 2022.

(4) potrošnja u WLTP kombiniranom ciklusu na verzijama esprit Alpine i iconic.

TEHNOLOGIJA
motorisation - technologie - Renault Espace E-Tech full hybrid
E-Tech full hybrid tehnologija
Kombinacijom elektromotora najnovije generacije s učinkovitim motorom s unutarnjim izgaranjem, Renault Espace E-Tech full hybrid nudi do 80% gradske vožnje na električni pogon*, bez potrebe za punjenjem, što je jedina takva tehnologija na tržištu, dizajnirana i razvijena od strane Renault inženjerskih timova i BWT Alpine F& tima. 

*ovisno o napunjenosti baterije i načinu vožnje/interni izvor: Renault/2022.     
FUNKCIJA
fonction - motorisation - Espace E-Tech full hybrid - Renault
Hibridna tehnologija bez mogućnosti punjenja
Tih, osjetljiv, udoban, puni hibrid Renault Espace E-Tech kombinira tišinu električne energije i autonomiju motora s unutarnjim izgaranjem. Nema potrebe za uključivanjem, baterija se automatski puni prilikom usporavanja i kočenja, sve se radi automatski kako bi se optimizirala vaša izvedba. U gradu se do 80% vremena vožnje odvija na električnu energiju kako biste mogli kontrolirati potrošnju.

     
POTROŠNJA
consommation - motorisation - Renault Espace E-Tech full hybrid
Ušteda goriva
E-Tech full hybrid tehnologija uključuje dva ugrađena elektromotra motora pa se motor s unutarnjim izgaranjem rjeđe koristi. Rezultat je do 40% uštede goriva* u usporedbi s vozilom koje ima 100% unutarnje izgaranje. 

*za pogonski sklop E-Tech full hybrid u usporedbi s pogonskim sklopom mild hybrid, prema WLTP gradskom protokolu/izvor: UTAC i IDIADA/ 2022.        
EMISIJE
émissions - motorisation - Renault Espace E-Tech full hybrid
Smanjene štetne emisije
Renault Espace E-Tech full hybrid značajno smanjuje CO2 emisije i potrošnju goriva s automatskim prebacivanjem vozila na struju, kad god je to moguće.

otkrijte više informacija

Slike na internetskoj stranici www.renault.ba simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Megane Conquest
Megane Conquest
Renault Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid