Povezane usluge

openR link - services connectés - Renault Espace E-Tech full hybrid
Povezano iskustvo vožnje
openR je jedan od najvećih digitalnih ekrana u vozilu, a sastoji se od dvaju 12-inčnih ekrana ukupne površine od 774 cm2. Budući da ga pokreće multimedijski sistem openR link i da su u njega ugrađene Google* usluge, uživat ćete u ekskluzivnom i krajnje dojmljivom iskustvu.
My Renault- services connectés - Renault Espace E-Tech full hybrid
My Renault: sve u jednoj aplikaciji
Pomaknite granice mobilnosti uz pomoć osobnog korisničkog računa za My Renault. Povežite se sa svojim vozilom i pristupite brojnim uslugama kao što su:
  • video vodiči sa svim potrebnim informacijama o vašem vozilu Espace E-Tech full hybrid
  • ugovaranje servisnih pregleda
  • funkcije upravljanja vozilom na daljinu: pronađite svoj automobil uz pomoć pametnog telefona ili daljinski aktivirajte trubu


'Dostupno ovisno o zemlji.
maintenance connecté - services connectés - Renault Espace E-Tech full hybrid
Još veća neovisnost
Pogledajte servisni priručnik i rezervirajte termin online u željenom Renault servisu.

otkrijte više informacija

Slike na internetskoj stranici www.renault.ba simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Megane Conquest
Megane Conquest
Renault Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid