UŽITAK U VOŽNJI

Upravljajte u gradu s lakoćom. Uživajte u krugu okretanja sličnom krugu gradskog automobila od 10.4 m s nagibom stražnjih kotača od 5°.   
OKRETNE VOZNE OSOBINE
Napredni sustav 4Control* nove generacije pretvara vožnju u senzacionalno iskustvo: pojednostavnjuje upravljanje, povećava okretnost pri nižim brzinama te osigurava stabilnost i sigurnost pri višim brzinama.
JEDNOSTAVNO PARKIRANJE I MANEVRIRANJE
Sistem 4Control advanced olakšava vožnju u zavojima i polukružno okretanje pri nižim brzinama. Zahvaljujući krugu okretanja od samo 10,1 m, usporedivim s onim gradskih automobila, svaki je manevar dječja igra!
STABILNA VOŽNJA
Sistem 4Control advanced pomaže vam na svakom putovanju, čineći vožnju stabilnijom i uglađenijom – bez obzira na brzinu.
multi-sense
Tehnologija Multi-Sense
Odziv i zvuk motora, otpor upravljača, ambijentalno osvjetljenje i postavke zaslona za vozača. Tehnologija Multi-Sense nudi četiri načina rada za personaliziran doživljaj vožnje.

otkrijte više informacija

Slike na internetskoj stranici www.renault.ba simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Megane Conquest
Megane Conquest
Renault Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid