Renault KANGOO Express dizajn

Renault KANGOO Express

Galerija


Renault KANGOO Express

Dizajn

Želite li kombi sa stilom? Sa svojim novim dizajnom koji uključuje novi identitet robne marke Renault, KANGOO Express oborit će vas s nogu!

S mnogo prostora za odlaganje Renault KANGOO Express prilagođava se vašim potrebama i nudi široke mogućnosti.

Opremili smo Renault KANGOO Express novim motorima visokih performansi s učinkovitom potrošnjom goriva. Saznajte o više o njima ovdje!

Izgled električne verzije ističe se novim logotipom, plavkastim kromiranim profilom i serijskim crnim maskama svjetala.

Renault KANGOO Express

Furgon po mjeri

Kangoo Express nudi izuzetno bogat izbor: tri dužine (Compact, Express, Maxi), dva, tri ili pet mjesta (u zavisnosti od verzije) i dve dužine sasvim električnog Z.E.Verzija* sa tri prednja sjedala je novost za novi Kangoo Express, ali i u kategoriji kompaktnih dostavnih vozila.

S dva, tri ili pet mjesta i tri dostupne dužine Renault KANGOO Express ima široku ponudu da zadovolji sve vaše poslovne potrebe.

Novost u ponudi Renaulta KANGOO Express, opcija s tri prednja sjedala, nudi se u sve tri razine opreme i u sve tri dostupne dužine. Ova opcija omogućuje vam vožnju dvaju putnika bez smanjenja raspoloživog prostora.

Posebna pažnja posvećena je udobnosti putnika, istovremeno ostavljajući mogućnost preklapanja putničkih sjedala za još duži teret. Stražnja klupa također nudi tri sjedala s naslonima koji se preklapaju u omjeru 60:40. To znači da možete uživati u jednakoj razini udobnosti kao u putničkom automobilu.

Kad su sva putnička sjedala preklopljena, mrežasta pregrada može se postaviti iza vas. Tako dobivate dodatnih 3,6 m³ prostora! Verzija KANGOO Express Maxi ima porezni status radnog vozila, što znači da se može ostvariti povrat PDV-a.

*Kangoo ZE nije dostupan u Bosni i Hercegovini

Renault KANGOO Express

Profesionalna tehnologija

Za vašu ugodu u vozilu i da pojednostavnimo vaša putovanja, opremili smo Renault KANGOO Express mnoštvom tehnologija u vozilu.

Nadopunjujući kameru za vožnju unatrag, kada manevrirate, sustav otkriva prepreke i upozorava vas nizom sve učestalijih zvučnih signala.

Dostupan kod zadnje generacije motora Renaulta KANGOO Express, novi ESC ima dvije nove značajke: poboljšano prianjanje, koje unaprjeđuje prijenos na rastresitim površinama, i pomoć pri kretanju na uzbrdici, što vam pomaže da s lakoćom krenete na strmim kosinama.

Savršeno uklopljen u instrumentnu ploču, R-LINK Evolution nudi vam moderno sučelje i privlačnu grafiku visoke kvalitete. S njegovim novim kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir možete zumirati, pomicati se gore ili dolje vrhovima prstiju kao na pametnom telefonu ili tabletu i jednostavno pristupati inovativnim i praktičnim značajkama: TomTom navigacija, multimedijski "handsfree" pozivi putem Bluetootha. Koristite funkciju prepoznavanja glasa za diktiranje adrese, pozivanje kontakta, upućivanje poziva ili pokretanje aplikacije bez skidanja pogleda s ceste i dok držite ruke na upravljaču.

Ovisno o odabranoj opciji, uživajte u električnim staklima – na jedan dodir na vozačevoj strani – i električnim osvrtnim ogledalima, opremljenim sistemom protiv zamagljivanja. S opcijom Pack City preklapaju se elektronski.
Smješteni na vjetrobranskom staklu Renaulta KANGOO Express, iza unutarnjeg osvrtnog zrcala, ovi senzori automatski pale prednja svjetla kad pada noć i pokreću brisače kada počinje kiša.Novi položaj mikrofona i još naprednija obrada zvuka znatno poboljšavaju kvalitet razgovora. Novi multimedijalni sistem R-Link odlikuje veliki ekran dijagonale od 18 cm. Navigacija TomTom® Live i inovativno glasovno upravljanje omogućavaju da nazovete nekog ili izdiktirate adresu odredišta. Renault R-Link može biti spojen na internetom pa iz automobila možete da pristupite elektroničkoj pošti, dobijate informacije o stanju u saobraćaju, pronađete pumpne stanice (Z.E.)… Neke su aplikacije unapred instalirane (e-mail, Renault R-Link Tweet, vremenska prognoza, Renault Assistance), a katalog ostalih pogledajte u R-Link Storeu.

Renault KANGOO Express

Techno-Eco

Zahvaljujući mnoštvu tehnologija kao što su Start & Stop, obnavljanje energije pri kočenju, niskotlačni EGR i upravljanje toplinskom energijom, Renault KANGOO Expressdonosi motore usmjerene na unapređenje energetskih performansi i smanjenje emisija stakleničkih plinova. S motorima Energy dCi 75 iEnergy dCi 90 uživate u pokazivačima promjene brzina i ECO načinu kao standardu, smanjujući potrošnju goriva do 10% ovisno o stilu vožnje i uvjetima vožnje. Zajedno, ove napredne tehnologije, omogućile su Renaultu KANGOO Expressda postane predvodnik na tržištu u svom segmentu.
Kangoo Express sačuvao je širok raspon praktičnih i funkcionalnih opcija: pregrade (pregradne stene, pokretne pregrade…), senzori za vožnju unazad, komplet drvenih obloga, veća nosivost...