MEGANE Conquest

Hibrid po prirodi!
Conquest - SUV Renault
Već od 67.700 KM

techno TCe 140 EDC

POGON

Tih, odzivan i agilan sinonimi su za E-tech tehnologiju

Megane Conquest E-TECH hibrid
Inspirirana automobilizmom, hibridna tehnologija E-Tech savršen je spoj performansi i učinkovitosti. U gradu uvijek počnite voziti na električni pogon i neka do 80 % putovanja bude na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40 % u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom!
Regenerativno kočenje automatski puni bateriju vašeg vozila Megane Conquest E-Tech hibrida dok vozite. Uživajte u ugodnoj vožnji neovisno o uvjetima uz odzivno, oštro ubrzanje. Megane Conquest E-Tech hibrid prilagođava se tako da ispuni sve vaše vozačke potrebe radi optimalne svestranosti.
* u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

UDOBNOST I TEHNOLOGIJA

Vladajte cestom iz udobnosti visokotehnološke kabine

Aides à la conduite - Renault Arkana
15 sustava za pomoć u vožnji Easy Drive
Suputnik na autocesti i u prometnim gužvama, upozorenje na promet iza vozila i Easy Park Assist samo su neke od značajki osmišljenih da povećaju udobnost i sigurnost vaše vožnje. Te i mnoge druge značajke dostupne su putem sustava za pomoć u vožnji Renault Easy Drive koji vam pomažu da manevrirate na svojim putovanjima s 10,2-inčnog prilagodljivog zaslona za vozača. Jeste li spremni napraviti prvi korak prema vožnji bez vozača?
Système multimédia - Renault Arkana
Multimedijski sustav Easy Link
Pomoću ovog multimedijskog sustava, kompatibilnog s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, jednostavno povezujete svoj pametni telefon i pristupate svim svojim aplikacijama i umreženim uslugama s 9,3-inčnog središnjeg zaslona u svojem vozilu Megane Conquest. 
Système MULTI-SENSE - Renault Arkana
MULTI-SENSE
Zvuk motora i odzivnost, upravljanje, odabir ambijentalne rasvjete i konfiguracija zaslona za vozača... Odaberite jedan od 3 dostupna načina vožnje (MySense, Eco i Sport) i prilagodite svoja putovanja pomoću sustava za prilagodbu sustava MULTI-SENSE. 

Boje, naplatci, presvlake: prilagodite Megane Conquest prema svom ukusu

NOVI MEGANE CONQUEST U 3D POGLEDU

MEGANE Conquest

Jeste li spremni sjesti za volan potpuno novog Megane Conquest


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Austral
Austral E-Tech full hybrid
Renault Espace E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid

otkrijte više informacija