Novi Renault MEGANE GrandCoupe dizajn

Renault MEGANE GrandCoupe

Galerija


Renault MEGANE GrandCoupe

Dizajn

Istražite nove horizonte

Izdvojite se

Impozantna i karizmatična linija, svjetlosni potpis sa 3D efektom, široka ramena, uzak i dinamičan struk, Renault Megan GrandCoupe vam garantira posebnost. Odjeven u karoseriju koja je istovremeno tonirana i elegantna, sigurno ćete privlačiti poglede.

Doživite tehnologiju

Opremljen inovacijama iz viših segmenata, Renault Megan GrandCoupe vam pruža priliku da iskusite spokojnu i intuitivnu vožnju. Ambijent i parametri prilagodljive vožnje sa funkcijom MULTI-SENSE, tablet sa ekranom osjetljivim na dodir R-LINK 2 od 8,7'', TFT ekran od 7'', Head-Up ekran u boji...Zauzmite mjesto u vašem kokpitu.

Pojednostavite vožnju

Adaptivni tempomat, sposobnost prepoznavanja saobraćajnih znakova, upozoravanje prilikom izlaska iz prometne trake, automatsko uključivanje svjetala, aktivno kočenje u hitnim situacijama, upozoravanje na mrtvi ugao, prtljažnik koji se otvara bez korištenja ruku...Naši inženjeri su opremili Renault Megan GrandCoupe najnaprednijim tehnologijama za pomoć u vožnji kao i raznim praktičnim funkcijama.

Renault MEGANE GrandCoupe

Vanjski dizajn

Elegantne linije

Sve na sasvim Renaultu MEGANE GrandCoupé odiše dinamičnošću. Mišićav poklopac motora, široka ramena, čvrste obline i zaobljeni bokovi naglašavaju njegov moderan i profinjen karakter.

Svjetlosni potpis

Izdvojite se iz gomile! Zahvaljujući svjetlosnom potpisu sprijeda i straga u vidu 3D efekta nastalog pomoću LED tehnologije, vidljivi ste već izdaleka, i danju i noću.

Panoramski krov na električni pogon

Da bi propuštao dovoljno svjetla, sasvim Renault MEGANE GrandCoupé ima panoramski krov na električni pogonkoji osvjetljava unutrašnjost. Otvara se u tri položaja kako bi vam omogućio puno svjetla.

Otvaranje prtljažnika bez ruku

Da biste otvorili prtljažnik sasvim Renaulta MEGANE GrandCoupé, ne morate odlagati stvari. Samo prođite stopalom ispod stražnjeg branika i gledajte kako se prtljažnik otvara.

Divite se njegovim proporcijama

Karizmatični sasvim Renault MEGANE GrandCoupé doista privlači pozornost. S tijelom limuzine, dinamičnih linija i izdašnih proporcija, odiše vlastitim stilom, istodobno živahnim i elegantnim.

Renault MEGANE GrandCoupe

Unutrašnjost

Dizajn unutrašnjosti

Digitalni brzinomjer, head-up zaslon u boji, ergonomska središnja konzola, veliki 8,7-inčni intuitivni okomiti ekran osjetljiv na dodir itd. U unutrašnjosti sasvim Renaulta MEGANE GrandCoupéu samom ste srcu akcije.

Raskomotite se

Svojim zaobljenim sjedalima dostojnim najboljih dizajnerskih radionica koja se obavijaju oko vas sasvim Renault MEGANE GrandCoupé želi vam dobrodošlicu u vrhunskom stilu. Nudimo 4 besprijekorne presvlake, uključujući i kožne presvlake.

Osjećaj vožnje u višoj klasi

Uživajte u njegovim finim materijalima i visokokvalitetnoj završnoj obradi. Od brzinomjera i središnje konzole do otvora za zrak, sasvim  Renault MEGANE GrandCoupé prepun je detalja od brušenog kroma.

Renault MEGANE GrandCoupe

Video