Renault MEGANE Grandtour dizajn

Renault MEGANE Grandtour

Galerija


Renault MEGANE Grandtour

Dinamičan i elegantan

Uravnotežene proporcije, ojačan pod, senzualne obline, precizne linije, svetlosni potpis s 3D efektom naprijed i pozadi, integriran krovni nosači od eloksiranog aluminija… Renault MEGANE Grandtour ima stila!

Dinamičan i elegantan dizajn

Uravnotežene proporcije, ojačan pod, senzualne obline, precizne linije, svetlosni potpis s 3D efektom naprijed i pozadi, integriran krovni nosači od eloksiranog aluminija… Renault MEGANE Grandtour ima stila!

Ojačan pod

Limuzina koja potiskuje u drugi plan sve ostale limuzine iz svoje kategorije, Renault MEGANE Grandtour to postiže svojim snažnim i dinamičnim izgledom.

Karakterističan svetlosni potpis

Renault MEGANE Grandtour je prepoznatljiv izdaleka ... baš izdaleka. Njegovi farovi sa 3D efektom i njihovom tehnologijom LED Pure Vision u prednjem i Edge Light u zadnjem dijelu, osvjetljavaju put kako danju tako i noću.

Elegancija u svakom detalju

Da bi usavršila njegovu figuru, kromirana lajsna nježno naglašava prelaz od bočnih stakala ka karoseriji. A da bi se sjedinili stil i praktičnost, možete ga odjenuti u integrirane krovne nosače od eloksiranog aluminijuma.

Smjestite se u kabinu

Smjestite se udobno i uživajte. Naši dizajneri i stručnjaci iz ergonomije su udružili svoje vještine da bi vam osigurali udobnost i uživanje bez premca u kabini Renault MEGANE Grandtour.

Pravi kokpit

U udobnom vozačevom sjedalu, vi ste gospodar u kabini. Sve tehnološke prednosti Renault MEGANE Grandtour su vam pri ruci.

Kvalitetna završna obrada

Finese u obradi kromiranih detalja i korišteni kvalitetni materijali u unutrašnjosti Renault MEGANE Grandtour-a doprinose vašem uživanju u kabini.

Ponovno otkrijte uživanje

Smjestite se u kabinu Renault MEGANE Grandtour-a i uživajte u potpuno novom iskustvu udobnosti.

Ultra udobna sjedala

Njegova prednja sjedala od pene dvostruke gustine pružaju vam odličnu potporu i nude mogućnost podešavanja u lumbalnom dijelu. Na vozačevoj strani, masažna funkcija garantira opuštajuća putovanja.

Udobnost za putnike na zadnjim sjedalima

Daleko od toga da budu zaboravljeni, putnici na zadnjim sjedalima imaju korist od velikog prostora u predijelu koljena i iskošenim zadnjim sjedalima za optimiziranu udobnost .

Stakleni krovni otvor

Stakleni krovni otvor velike površine dostupan kao opcija Renault MEGANE Grandtour-a osvjetljava vaša putovanja. Otvaranje u 3 položaja, donosi svjetlost u skladu sa vašim raspoloženjem.

Renault MEGANE Grandtour

Prednosti

Prilagodite sebi njegovu unutrašnjost

Prilagodite sebi njegovu unutrašnjost

Udružite se s Renault MEGANE Grandtour. Njegova rekordna dužina prtljažnika, veliki prostor za odlaganje i nevjerojatna modularnost ga čine pravim izborom za svakodnevnog partnera .

Rekordna utovarna dužina

Natovarite i prevozite sve što poželite, bez ograničenja. Kada su zadnja klupa i sjedalo suvozača preklopljeni na raspolaganju vam je rekordna dužina od 2.7m.

Modularni prtljažnik

Sa svojom prtljažnikom podesivim po želji i dodatnom pametnom opremom, Novi Renault MEGANE Grandtour je veoma modularan. Sistem pregrada, ravan pod, potporne mreže, kuke i prostor bočnih strana za odlaganje, omogućava vam da možete da organizujete svoju prtljagu tako da se ništa ne pomjera.

Velikodušan prostor za odlaganje napred

Sa centralnom konzolom i naslonom za ruke koji mogu primiti  sve vaše svakodnevne sitnice, Novi Renault MEGANE Grandtour vam omogućava da sve imate na dohvat ruke.

Renault MEGANE Grandtour

Video