Novi Renault MEGANE Grandtour oprema i tehnologija

Renault MEGANE Grandtour

Vozite bezbrižno

Vozite bezbrižno

Za vaša sigurna putovanja, naši stručnjaci su opremili Renault MEGANE Grandtour nizom sigurnosnih i pomoćnih sistema za vožnju.

Visio System

Krenite na put potpuno sigurni. Sa sistemom za prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenjem na nenamjeran izlazak iz vozne trake i automatskim uključivanjem dugih i kratkih svjetala na raspolaganju su vam usluge pravog kopilota.

Aktivno kočenje u slučaju nužde

Sposoban da detektira opasnost od sudara sa vozilom ispred vas, Renault MEGANE Grandtour vas upozorava putem zvučnih i vizualnih signala. Ako ne reagirate, on preuzima i koči umjesto vas da biste izbjegli štetu.

Upozorenje na mrtvi kut

Opremljen sistemom za praćenje mrtvih uglova, Renault MEGANE Grandtour vam pomaže da izbegnete neugodna iznenađenja. Ako je prisutno vozilo u području koje ne možete kontrolirati bez gledanja unazad, pojavljuje se svjetlosni signal na retrovizoru.

Renault MEGANE Grandtour

Doživite inovacije

Opremljen tehnologijom najnovije generacije iz gornjeg segmenta, Renault MEGANE Grandtour vam pojednostavljuje vožnju.

MULTI-SENSE

Probudite svoje osećaje. Renault MEGANE Grandtour se prilagođava vašim željama. Zahvaljujući MULTI-SENSE, možete da personalizujete vaše iskustvo u vožnji.

Head-up displej u boji

Renault MEGANE Grandtour vam omogućava da se koncentrišete na vožnju bez da skrećete pogled sa puta. Head-up displej u boji vam prenosi sve bitne informacije.

Preciznost sa 4CONTROL

Raspoloživi na Renault MEGANE Grandtour GT, tehnologija 4 CONTROL učiniće da profitirate izuzetnim držanjem na putu. Jedinstven u svom segmentu, ovaj sistem pruža maksimalnu pokretljivost u gradu i nenadmašnu dinamiku na krivudavim putevima.

Novi Renault MEGANE Grandtour

Multimedija

Ostanite povezani na veoma jednostavan način

Odlučite se za najbolje od multimedija

Doživite put na intenzivan način. Sa našom najnovijom multimedijskom opremom, Novi Renault MEGANE Grandtour vas vodi u svoj intuitivan i povezan svijet.

R-LINK 2

Ugrađeni tablet na dodir, R-LINK 2 vam omogućava da sa samo nekoliko klikova pristupite funkcionalnostima i personaliziranom podešavanju Renault MEGANE Grandtour-a. Navigacija, radio, aplikacije... Njegov jednostavan interfejs, intuitivan i povezan, omogućava vam da definirate do 6 korisničkih profila. Na taj način dobijate prikaz vaših postavki ili podešeno sjedalo čim stupite u vozilo.*

* Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama i internet povezivosti. Za detaljne informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru

Digitalna kontrolna tabla sa TFT ekranom

Sadržajna informacijama, digitalna instrument ploča  Renault MEGANE Grandtour-a vam omogućuje da jednim pogledom pročitate informacije korisne za vašu vožnju. Zajedno sa MULTI-SENSE, njegov ekran se prilagođava stilu i režimu boja koje ste izabrali.

Audio sistem Bose®

Pustite da vas ponese muzika. Sa audio sistemom Bose®, imaćete priliku da uživate u zvuku visokog kvaliteta i vrhunskom doživljaju slušanja. Njegovih 9 zvučnika koji su idealno raspoređeni u unutrašnjosti vozila i njegov dubokotonski zvučnik integriran u prtljažniku, nude izuzetno audio iskustvo na svakom vašem putovanju.

Renault MEGANE Grandtour

Motori

Pomnožite vaše zadovoljstvo u vožnji.

Automatski menjač EDC

Izaberite udobnost. Dostupan na Renault MEGANE Grandtour, automatski menjač EDC vam nudi fleksibilnost, dinamičnost i optimalnu potrošnju, u gradu i na putu.

Način rada ECO

Aktivirajte ECO način rada i smanjite potrošnju goriva. Sa ovom tehnologijom Novi Renault MEGANE Grandtour vam omogućuje smanjene potrošnju goriva do 12%. Pored toga sistem Driving ECO2 daje vam savjete ekološki prihvatljive i prilagođene vašem stilu vožnje.

Hybrid Assist

Ne morate više birati  između uštede i performansi. Uskoro raspoloživa na Renault MEGANE Grandtour-u, Hyrid Assist tehnologija donosi revoluciju u vaš odnos prema automobilima. Ujedinjeni u cilju smanjenja potrošnje i smanjenja emisije ispušnih plinova, moćno ubrzanje pri svim stepenima prenosa će znatno povećati vaše zadovoljstvo u vožnji.