zakoračite u svijet

novog Renaulta CLIO R.S. line

Izrazite sportski duh

Sportska elegancija


Novi CLIO R.S. Line ima jedinstveni karakter: prednji odbojnik s razdjelnikom u stilu Formule 1, prepoznatljivim znakom modela R.S. i posebni 16’’ inčni naplatci Boavistaili 17’’ inčni naplatci Magny-Cour s dijamantnim rezom. Sprijeda se nalazi donja rešetka u obliku pčelinjeg saća, a straga ploča s difuzorom i kromirana ovalna ispušna cijev.

Ima i sportsku unutrašnjost


Unutrašnjost vozila odiše istom sportskom elegancijom: savršen sklad s crvenim prošivima, sportski upravljač presvučen perforiranom kožom s REnaultovim rombom u sredini, aluminijske papučice, sportska sjedala s ojačanim bočnim potporama, vodoravna crvena linija koja se proteže cijelom instrumentnom pločom i pametni putnički prostor usmjerene na vozača. Kvaliteta, ergonomski dizajn tehnologija i logotip verzije R.S. Line udružuju se kako bi novom vozilu CLIO pružili ekskluzivan izgled unutrašnjosti u stilu Renault Sport.

Optimalna kontrola

U gradu ili na autocesti, novi CLIO R.S. Line prati vas u svim situacijama. Odlikuje se mnoštvom tehnologija dizajniranim za pružanje potpuno sigurnog i dinamičnog doživljaja vožnje što uključuje i kamera od 360 za optimalnu vidljivost , parkiranje slobodnih ruku uz sistem Easy Park Assist te automatsko kočenje u slučaju nužde sa sistemom prepoznavanja pješaka.

Dinamičnost i učinkovitost


Ekskluzivnih sportskih linija, sasvim novi CLIO R.S. Line nudi široku paletu motora uključujući i novi motor TCe 130 s EDC mjenjačem s dvostrukim kvačilom te ručice na upravljaču. S dinamični podvozjem novog vozila CLIO recite zbogom iscrpljujućoj vožnji! Novi CLIo R.S. Line ima sve što je potrebno za jedinstveni doživljaj vožnje.