Novi CLIO

inspiriran životom
Renault CLIO
Već od 30.900 KM

equilibre TCe 90

3 razloga za odabir novog Renaulta CLIO

Renault CLIO
Prilagodljiv i zavodljiv
gradski automobil
Renault CLIO
Pametan
putnički prostor
Renault CLIO
Povezani automobil
koji se lako vozi

Neodoljivo zavodljiv vanjski dizajn...

Izrazite svoju osobnost
Senzualne linije, dinamičan profil, urezani bokovi i novi svjetlosni potpis s Full LED osvjetljenjem... Potpuno novi CLIO osvojit će vas u trenu svojim savremenim i dinamičnim izgledom i istaknutom novom narančastom metalik bojom Valencia. Legendarno gradsko vozilo s mogućnostima prilagođavanja nudi široki izbor verzija za sve ukuse.
novi Renault Clio Verzija R.S. Line
Logotip verzije R.S. Line Renault Sport naglašava otmjen i sportski karakter novog vozila CLIO.

Unutrašnjost novog vozila CLIO sadrži još i više…

Neka vas očara
Kad je riječ o unutrašnjosti, važan je svaki detalj. Novi CLIO prošao je revoluciju i odlikuje se visokokvalitetnim materijalima i detaljima. Uz pametni putnički prostor usmjeren na vozača i preklopna sjedala uživajte u doživljaju vožnje koji nadahnjuje čula. kako bi vaše zadovoljstvo bilo još i veće, odaberite opremu za prilagodbu unutrašnjosti vozila te komplete ambijentalne rasvjete MULTI-SENSE. Unutrašnjost baš po vašoj mjeri.

… i olakšava svakodnevnu vožnju.

Uživat ćete u vožnji

Jedan od najvećih dodirnih ekrana u klasi s povezanim navigacijskim sistemom, pretraživanjem točaka interesa na Google kartama itd. Zahvaljujući sistemu  Renault EASY CONNECT, novi CLIO pruža iznimno jednostavan doživljaj povezanosti!

S jednakom lakoćom u gradovima ili na otvorenim cestama, gradski automobil štiti vas i pješake pomoću sistema automatskog kočenja u slučaju nužde. Novi CLIO ima najnoviju tehnologiju Renault EASY DRIVE koja olakšava vožnju i parkrianje, uključujući kameru od 360° ei sistem Easy Park Assist.

VERZIJE

Odaberite verziju novog vozila CLIO koja vam najbolje odgovara

Dostupne su 3 verzije