Novi Renault CLIO

Njegova oprema

UDOBNOST I DOŽIVLJAJ VOŽNJE

Otkrijte udobnost u vožnji...

Novi CLIO odlikuje se potpuno redizajniranim putničkim prostorom, što pridonosi maksimalnoj udobnosti putnika i dosnosi više dostupnog prostora. Njegov pametni putnički prostor sadrži najinovativnije dostupne tehnologije za stimulativnu vožnju.
Renault CLIO

Prilagodljiv 7’’ inčni ekran

Novi CLIO odlikuje se novim 7-inčnim ekranom za vozača. Ekran je potpuni prilagodljiv i omogućuje vam prikaz najvažnijih informacija o vožnji.

Audio sistem BOSE®

Kompanije Renault i BOSE dizajnirale su ovaj inovativni sistem za novi CLIO. Zahvaljujući  osam zvučnika i savršeno integriranim subwooferu Fresh Air, s audiosistemom BOSE® uživat ćete u besprijekornom muzičkom doživljaju.
Renault CLIO

MULTI-SENSE

Pomoću tehnologije MULTI-SENSE, svoj novi CLIO možete prilagoditi raspoloženju. Odaberite između tri prilagodljiva načina vožnje i osam načina ambijentalne rasvjete.
Renault CLIO

Kartica slobodne ruke

S nevjerojatnom lakoćom otključajte, pokrenite i zaključajte svoj novi CLIO. Kada se približite svom automobilu, on će vam poželjeti dobrodošlicu svjetlosnim potpisom i automatsski će rasklopiti vanjske retrovizore.
Renault CLIO

Električna parkirna kočnica

Električna parkirna kočnica čini vaš život lakšim. Kočnica se automatski aktivira čim isključite motor, a otpušta se čim pritisnete papučicu gasa.
Renault CLIO

Prostran prtljažnik.

Potpuno novi Renault CLIO sa svojim 391-litrenim prtljažnikom nudi najveću zapreminu u svojoj klasi. S uklonjivim dnom sada možete odabrati konfiguraciju prtljažnika koja najviše odgovara vašim potrebama, a preklapanjem stražnjih naslona za glavu možete dobiti čak i potpuno ravan prtljažnik.

Renault EASY CONNECT

... iskoristite ono najbolje od povezivosti...

S najvećim ekranom u klasi novi CLIO jednostavno je poveziv kako bi vam pružio potpunu bezbrižnost i još više užitka tokom vožnje.
Renault CLIO

Novi sistem EASY LINK


Sasvim novi sistem EASY LINK, prilagodljiv je i intuitivan multimedijski s ekranom visoke rezolucije do 9,3'' inča.

Vaš pametni telefon središnji je uređaj novog vozila CLIO


Aplikacije koje se nalaze na vašem pametnom telefonu možete prikazati na ekranu sistema EASY LINKsvog novog vozila CLIO putem aplikacija Android Auto™ i Apple Carplay™. Upravljajte pametnim telefonom glasovnim naredbama ili putem velikog  EASY LINK ekrana.

Pretraživanje Google adrese

Planirate put u Berlin ili odabirete talijanski restoran u Parizu? Pronađite pravo odredište pomoću Googleovih detaljnih informacija u više od 100 milijuna točaka interesa.
Renault CLIO

Aplikacija MY Renault

Pomoću aplikacije MY Renault, svojim novim vozilom CLIO upravljate s pametnog telefona. Pomoću značajke integrirane lokacije pronađite svoj automobil ili ga daljinski otključajte kako bi vaša djeca izvadila sportske torbe. Novi CLIO olakšava vašu svakodnevicu.
Renault CLIO

Automatska ažuriranja - automatski dobivajte ažuriranja

Zahvaljujući usluzi automatskog ažuriranja EASY LINK vašeg novog vozila CLIO dobivat će automatska ažuriranja tokom 3 godine. Budući da se 15% cesta mijenja svake godine iskoristite najnovije dostupne karte kako biste svojim novim vozilom CLIO bezbrižnije putovali.

Renault EASY DRIVE

...olakšava vam vožnju...

Inovativne tehnologije novog vozila CLIO uvijek su uz vas kako bi vaš doživljaj vožnje bio bezbrižan.

Saputnik u prometnim gužvama i na autocesti

Jedinstvena inovacija u klasi! Novi CLIO ostaje u središtu prometne trake i upravlja brzinom sve do potpunog zaustavljanja, ovisno o uvjetima u prometu. Taj vam pomoćnik pruža veću bezbrižnost za vrijeme vožnje na autocestama ili u prometu.

Kamera 360°

Novi CLIO ima četiri kamere koje pružaju vidljivost 360° oko vozila. Jednostavno upravljajte vozilom i zauzmiet se za stil svog novog vozila CLIO!

Parkiranje slobodnih ruku

Neka vaš novi CLIO savršeno obavi parkiranje paralelno parkiranje u trenu uz sistem parkrianja slobodnih ruku Easy Park Assist. Paralelno parkiranje, parkiranje unatrag i parkiranje pod kutem... Novi CLIO osvaja svako parkirno mjesto!

Renault LED Pure Vision

Novi CLIO opremljen je snažnim prednjim svjetlima Full LED Pure Vision s automatskim izmjenjivanjem kratkih i dugih svjetalam kako bi se postigla bolja vidljivost.

Tempomat s ograničavačem brzine

Postavite brzinu vožnje ili maksimalnu brzinu. Oboje možete u trenu oka namjestiti kontrolama na upravljaču.

SIGURNOST

...u potpunoj sigurnosti.

Novi CLIO sadrži najnovije tehnologije za maksimalnu sigurnost.

Aktivno kočenje u slučaju nužde

Novi CLIO vaš je anđeo čuvar koji vas neprekidno štiti i prati stanje u prometu te pazi na neočekivano. Naglo kočenje, istrčavanje pješaka na cestu... Vaš automobil će vas na to upozoriti pa čak i automatski zakočiti u slučaju nužde.

Sistem upozorenje o promjeni voznog traka

Prevencija je najbolji oblik sigurnosti. Stoga počevši s verzijom Life, novi CLIO sadrži sisteme koji vas upozoravaju pri izlasku iz prometne trake te vam aktivno pomažu zadržati vozilo unutar trake. Tako će vas vaš automobil zaštiti kod gubitka usredotočenosti za vrijeme dugih vožnji na autocesti.
Renault CLIO

Maksimalna sigurnost u vozilu

U slučaju nezgode naši su se stručnjaci pobrinuli za potpunu sigurnost svih putnika u vozilu: ojačana karoserija, šest zračnih jastuka, nasloni za glavu koji sprječavaju trajnije ozljede, sigurnosni pojasevi sa zatezačima i ograničavač tereta.

Prepoznavanje prometnih znakova

Kamera očitava prometne znakove u vožnji. Tako vas novi CLIO na instrumentnoj ploči odmah upozorava na važeća ograničenja brzine.

Upozorenje za mrtvi kut

Novi CLIO otkriva prisutnost svih vozila koji se nalaze u vašem mrtvom kutu ili u njegovoj blizini. Lampice upozorenja na bočnim osvrtnim ogledalima upozoravaju vas na sve opasnosti.

Njegova dodatna oprema

DIZAJN

.

Svoj novi CLIO pretvorite u automobil po svom ukusu...

Prilagodite izgled svog urbanog gradskog automobila vašim potrebama, kako bi on bio još elegantniji i originalniji.
Renault CLIO

Ambijentalna rasvjeta ispod karoserije

Više nećete tražiti svoje vozilo na slabo osvjetljenim parkiralištima. Kad se približite automobilu ili jednostavno pritisnete tipku novi će CLIO zasvjetliti.
Renault CLIO

Shark antena

Ova antena, besprijekorno integrirana u vaš novi CLIO, daje mu dodir sportske elegancije.
Renault CLIO

Ponuda pragova vrata

Zaštitite donji dio pragova vrata svog urbanog gradskog automobila u stilu. Kod verzija s pozadinskim osvjetljenjem, rasvjeta se uključuje otvaranjem vrata.

PRIJEVOZ

... ou transportez plus et mieux...

Avec Nouvelle CLIO, emmenez tout ce que vous voulez où vous voulez, et voyagez en toute liberté.

Renault CLIO

Komplet za samomontirajuću kuku za vuču

Za vuču ili prijevoz upreme uživajte u jednostavnom sistemu za vuču za koji nije potreban alat i koji se postavlja u nekoliko sekundi.
Renault CLIO

Aluminijski krovni nosači

Idealni su za prijevoz nosača za bicikl, skije ili krovni kovčeg i povećavaju utovarni kapacitet vašeg novog vozila CLIO.
Renault CLIO

Krovni kovčeg

Praktičan, elegantan i čvrst; povećat će utovarni kapacitet vašeg urbanog gradskog automobila. Neophodni za putovanje bez kompromisa.

ZAŠTITA

.

...i osigurajte si zaštitu...

Priuštite si prilagođenu zaštitu nenadmašne kvalitete.

Renault CLIO

Paket za zaštitu karoserije

Učinkovito zaštitite boju svog novog vozila CLIO od lakših udaraca, ogrebotina ili višekratnog struganja.
Renault CLIO

Vrhunski tepisi

Izrađeni su po mjeri, lako se održavaju i jednostavno se postavljaju s dvije kopče. Ne ometaju papučice, a u potpunosti štite pod.
Renault CLIO

Navlake za sjedala

Lako se navlače i čiste te potpuno štite originalnu tapiseriju vašeg novog vozila CLIO i daju mu jači dodir osobnosti.

ISKUSTVO U VOZILU

..s udobnošću na umu.

Funkcionalne značajke savršeno odgovaraju vašem novom vozilu CLIO.

Renault CLIO

Bežični punjač za pametni telefon

Jednostavno napunite svoj pametni telefon tako da ga stavite na mjesto za punjenje na središnjoj konzoli.
Renault CLIO

Prednji naslon za ruku

Uživajte u udobnijoj vožnji i više pretinaca za odlaganje stvari.
Renault CLIO

Komplet Focal zvučnika

Bogata ponuda Focal zvučnika zadovoljit će potrebe ljubitelja muzike koji žele uživati u neusporedivoj kvaliteti zvuka.