Novi KADJAR

osjeti stvarnost
Renault EZ ULTIMO Concept
Već od 42.200 KM

LIMITED TCe 140

Otkrijite novi Renault KADJAR


dizajn

Pobjegnite od svega sa stilomOstavite jak dojam

Potpuno redizajniran, novi KADJAR odiše samouvjerenošću izvana, a optimalnom udobnošću i kvalitetom iznutra.

Prednja i stražnja LED svjetla, antena u obliku peraje morskog psa, novooblikovana rešetka hladnjaka, robusni odbojnici i 19-ični točkovi smjesta privlače pažnju.

Kvalitetni detalji i završna obrada u kabini u skadu su sa profinjenošću SUV-a. Ergonomični novi KADJAR ima i novu središnju konzolu na kojoj je smješten 7-inčni tablet.

za upravljačem

...a zašto ne biste skrenuli s utabanog puta...


Doživite uzbuđenje avanture svakog dana
Moćni motori, pogon na četiri kotača i zavodljiv dizajn... Novi KADJAR pruaž savršenu ravnotežu između performansi, učinkovitosti i svakodnevne vožnje.

Zahvaljujujći viskokoj udaljenosti od tla u vožnji i tri načina prijenosa - 4WD, 2WD s poboljšanim prijanjanjem i 2WD novi KADJAR vam omogućuje istraživanje novih obzora.

A, s ECO načinom vožnje ovaj svestrani SUV pomaže vam optimizirati potrošnju goriva.

iskustvo u vozilu

...s udobnošću na umu...Uživajte u putovanju
Povišena sjedala, sjedala s jastucima prilagodljive duljine, USB ulazi, klimatizacija sprijeda i straga preklopiva stražnja klupa i pametni pretinci.

Novi KADJAR prilagođava se vašem stilu života kabinom koja svojim značajkama stavlja naglasak na udobnost.

Taj SUV ujedno donosi najnovije tehnologije, kao što su audio sistem BOSE®, Easy Park Assist i R-Link 2. Ne zaboravimo usluge Renault EASY CONNECT koji povezuje vaš automobil i pametni telefon i tako vam olakšavaju život.

sigurnost i pouzdanost

... dok vi bezbrižno vozite.


Vozite smireno
Novi KADJAR opremljen je inovativnim sigurnosnim značajkama kao što je aktivno kočenje u slučaju nužde koje vas upozorava kad postoji rizik od sudara.

Što se tiče pasivne sigurnosti, ovaj SUV nudi maksimalnu zaštitu svih putnika i pješaka.

Kombinirajući informacije senzora i kamera, novi KADJAR pomaže vam u svakom trenutku, bilo da vas čeka dug put autocestom ili da morate manevrirati u uskom prostoru za parkiranje.