Novi KOLEOS

SUV vozilo robusno izvana i profinjeno iznutra

Renault KOLEOS
već od 56.500 KM

ZEN TCe 160 EDC 2WD

DIZAJN

Osjetite snagu SUV vozila
Robusni profil, profinjena unutrašnjost i karizma koja čini svu razliku. Novi KOLEOS pokazuje svoju osobnost kako bi vam ponudio još više udobnosti i bio vam pri ruci. Pokažite svoj stil.
Renault KOLEOS

Upadljiv prednji kraj

Opremljen prednjom maskom istaknutog profila, kromiranim detaljima na braniku, svjetlima za maglu i zaštitom podvozja. Novi KOLEOS spreman je za pustolovine. Kao i vi!
Renault KOLEOS

18-inčni i 19-inčni aluminijski naplatci

… koji novi KOLEOS čine još privlačnijim.
Renault KOLEOS

LED svjetlosni potpis

Izdvojite se iz gomile! Uz kultni Renaultov LED svjetlosni potpis  u obliku slova C robustan i privlačan izgled novog vozila KOLEOS pomaže vam da se izdvojite iz gomile.
Renault KOLEOS

Potpuno udoban putnički prostor

Zahvaljujući preklopivoj stražnjoj klupi, novi KOLEOS ističe se najvećim prostorom za noge u kategoriji, a da pri tom nije smanjen kapacitet prtljažnika. Novi KOLEOS želi vam dobrodošlicu u potpuno udobnu unutrašnjost.
Renault KOLEOS

Profinjen ugođaj

Upečatljiv dizajn, kvalitetni materijali, kožne navlake s prošivima i kromirani umetci sa satenskom završnom obradom... Udobno se smjestite i uživajte u ugodi.

MOTORI

Budite spremni za pustolovine
Renault KOLEOS

Zaista s 4x4 pogonom

Spremni za skretanje s utabanog puta? S 4x4 pogonom novi KOLEOS ističe svoju istinsku prirodu.

Otkrijte njegovu prilagodljivost svim terenima u kombinaciji s novom generacijom motora koji spajaju svoju ekonomičnu potrošnju goriva i performanse.

Pomaknite granice!
Renault KOLEOS

Dorastite svakom izazovu

Neka vam svaki dan bude nova pustolovina. Skrenite s utabanog puta s tehnologijom All Mode s pogonom na 4 točka. Jednostavno mijenjajte način rada pogon na 2 točka, automatski način i pogon na 4 točka - i odaberite način vožnje koji vam najviše odgovara.
Renault KOLEOS

2 motora Blue dCi

Otkrijte novu generaciju motora Blue dCi dizajniranih kako bi sjedinili performanse i smanjenje emisijie štetnih tvari:

Blue dCi 150 X-Tronic : Ovaj motor s prednjim pogonom osugurava laku i fluidnu vožnju te vas zavodi svojom svestranošću i uštedom goriva.

Blue dCi 190 X-Tronic s tehnologijom All Mode i s 4x4 pogonom : ovaj motor u kombinaciji s mogućnostima promjene brzina pruža najbolje performanse i užitak vožnje. Reaktivan u svim stupnjevima prijenosa, za duga putovanja i terenske vožnje.

verzija

Novi KOLEOS INITIALE PARIS

Pripremite se za jedinstveni doživljaj!

Probudite svoja osjetila

Ekskluzivna metalik boja Amethyst Black, 19-inčni naplatci s dijamantnom obradom, prilagodljivi ventilacijski otvor, presvlake od Nappa kože s prošivima...

Otkrijte novu interpretaciju novog vozila KOLEOS INITIALE PARIS i prepustite se njegovom profinjenom ugođaju.