Novi MEGANE

osjeti novi užitak u vožnji.
MEGANE compact saloon
već od 47.500 KM

techno TCe 140

DIZAJN Osjeti novi užitak u vožnji
Skladne linije, isklesani detalji i profinjena završna obrada... Privlačan i dinamičan, novi MEGANE ostavlja snažan dojam otkrivajući svoju još profinjeniju siluetu i visokotehnološku unutrašnjost. Želite da se za vama okreću glave?
MEGANE C-Shape dnevna svjetla
LED Pure Vision svjetla
Uživajte u još većoj udobnosti i sigurnosti uz tehnologiju LED Pure Vision, koja proširuje domet vaših prednjih svjetala i pojačava noćnu vidljivost.
MEGANE vanjski izgled sprijeda
Ekspresivne i dinamičke linije: s prednje strane...
Redizajnirani branik naglašen kromiranom rešetkom i legendarnim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C. Novi MEGANE odiše elegancijom.
MEGANE vanjski izgled straga
... sa stražnje strane...
Sa 100 % LED stražnjim svjetlima i dinamičkim pokazivačima smjera novi MEGANE znači da nećete morati birati između udobnosti, elegancije i sigurnosti.
Novi Renault MEGANE
MEGANE vanjski izgled
... i sa strane.
Izdvojite se iz gomile! S ručkama na vratima opremljenima dinamičkim osvjetljenjem, novim dizajnom osvrtnih ogledala i jedinstvenim 16-inčnim, 17-inčnim i 18-inčnim naplatcima novi MEGANE izdvaja se iz gomile.
MEGANE unutrašnjost
„Tehnokabina”
Multimedijski ekran sistema EASY LINK veličine 9,3 inča, prilagodljivi zaslon za vozača veličine 10,2 inča, središnja konzola s intuitivnim kontrolama... Smjestite se u „tehnokabinu” koja spaja udobnost i ergonomiju.

iskustvo u vozilu

Inovacije koje poboljšavaju vaš život

Optimizirajte svoj svakodnevni doživljaj vožnje pomoću naše tehnologije: pomoć u vožnji Renault EASY DRIVE, ugrađeni multimedijski sustav EASY LINK, personalizirane postavke tehnologije MULTI-SENSE i još mnogo toga.
Novi Renault MEGANE
Uživajte u pomoći u vožnji vozila Renault EASY DRIVE
Vozite bezbrižno! Pomoć u vožnji na autocesti i u prometu, prilagodljiv tempomat Stop & Go, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) s prepoznavanjem pješaka i biciklista. Na ishodištu inovacija, naši sustavi za pomoć u vožnji poboljšavaju vašu sigurnost i olakšavaju vožnju. 
EASY LINK - MEGANE system
Dodajte uzbuđenje u svoja putovanja sa sustavom EASY LINK
Jeste li spremni za povezano iskustvo kakvo dosad još niste vidjeli? Uz multimedijski sistem EASY LINK, kompatibilan s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svim aplikacijama i povezanim uslugama sa središnjeg ekrana veličine 9,3 inča u novom vozilu MEGANE.
MULTI-SENSE - MEGANE
Prilagodite svoj doživljaj vožnje uz MULTI-SENSE
Zvuk i odzivnost motora, upravljanje, katalog ambijentalne rasvjete i zaslon za vozača koji se može konfigurirati... Pomoću tehnologije MULTI-SENSE odaberite između 4 načina vožnje (MySense, Eco, Comfort i Sport) i prilagodite putovanje svojim potrebama i raspoloženju.

VERZIJA

Novi MEGANE R.S. Line

Novi MEGANE R.S. Line odlikuje se sportskim elementima i u potpunosti prihvaća svoj jedinstveni stil.
Inspiriran sportom
Vanjski izgled novog vozila MEGANE R.S. Line privlači pozornost senzualnim linijama, F1 spojlerom karakterističnim za liniju vozila R.S., stražnjim branikom koji je naglašen kromiranom ispušnom cijevi te 17-inčnim i 18-inčnim naplatcima. Iznutra će vas osvojiti njegov dizajn s karbonskim umetcima koji je naglašen vidljivim prošivima, upravljač presvučen kožom s dvostrukim dijamantom R.S., aluminijske sportske papučice i sjedala Alcantara® s ugrađenim naslonima za glavu.
Novi MEGANE Grandtour
Dizajn, oprema, tehnologija, pogoni... Novi MEGANE Grandtour predstavlja novu verziju karavana MEGANE i dodaje nove dimenzije u vaša putovanja.
Elegantan i modularan karavan
Savršene širine, čistih linija, nenadmašne utovarne dužine, izdašnog i modularnog prtljažnika te s mnoštvom pretinaca za odlaganje, novi MEGANE Grandtour ističe se kao karavan koji kombinira eleganciju i svestranost.Planirate brzi put u grad ili dugo putovanje za odmor?
 

NOVI MEGANE U 3D POGLEDU

Prilagodite Megane svojem ukusu
Novi MEGANE

Jeste li spremni sjesti za volan potpuno novog modela Megane


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Megane GrandCoupe
Megane GrandCoupe
Renault Megane Conquest
Megane Conquest
Renault Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid