Novi MEGANE

osjeti novi užitak u vožnji.

MEGANE compact saloon
već od 34.200 KM

ZEN TCe 115

DIZAJN

Osjeti novi užitak u vožnji

Skladne linije, isklesani detalji i profinjena završna obrada... Privlačan i dinamičan, novi MEGANE ostavlja snažan dojam otkrivajući svoju još profinjeniju siluetu i visokotehnološku unutrašnjost. Želite da se za vama okreću glave?
MEGANE C-Shape dnevna svjetla

LED Pure Vision svjetla

Uživajte u još većoj udobnosti i sigurnosti uz tehnologiju LED Pure Vision, koja proširuje domet vaših prednjih svjetala i pojačava noćnu vidljivost.
MEGANE vanjski izgled sprijeda

Ekspresivne i dinamičke linije: s prednje strane...

Redizajnirani branik naglašen kromiranom rešetkom i legendarnim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C. Novi MEGANE odiše elegancijom.
MEGANE vanjski izgled straga

... sa stražnje strane...

Sa 100 % LED stražnjim svjetlima i dinamičkim pokazivačima smjera novi MEGANE znači da nećete morati birati između udobnosti, elegancije i sigurnosti.
Novi Renault MEGANE
MEGANE vanjski izgled

... i sa strane.

Izdvojite se iz gomile! S ručkama na vratima opremljenima dinamičkim osvjetljenjem, novim dizajnom osvrtnih ogledala i jedinstvenim 16-inčnim, 17-inčnim i 18-inčnim naplatcima novi MEGANE izdvaja se iz gomile.
MEGANE unutrašnjost

„Tehnokabina”

Multimedijski ekran sistema EASY LINK veličine 9,3 inča, prilagodljivi zaslon za vozača veličine 10,2 inča, središnja konzola s intuitivnim kontrolama... Smjestite se u „tehnokabinu” koja spaja udobnost i ergonomiju.

iskustvo u vozilu

Inovacije koje poboljšavaju vaš život

Optimizirajte svoj svakodnevni doživljaj vožnje pomoću naše tehnologije: pomoć u vožnji Renault EASY DRIVE, ugrađeni multimedijski sustav EASY LINK, personalizirane postavke tehnologije MULTI-SENSE i još mnogo toga.
Novi Renault MEGANE

Uživajte u pomoći u vožnji vozila Renault EASY DRIVE

Vozite bezbrižno! Pomoć u vožnji na autocesti i u prometu, prilagodljiv tempomat Stop & Go, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) s prepoznavanjem pješaka i biciklista. Na ishodištu inovacija, naši sustavi za pomoć u vožnji poboljšavaju vašu sigurnost i olakšavaju vožnju. 
EASY LINK - MEGANE system

Dodajte uzbuđenje u svoja putovanja sa sustavom EASY LINK

Jeste li spremni za povezano iskustvo kakvo dosad još niste vidjeli? Uz multimedijski sistem EASY LINK, kompatibilan s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svim aplikacijama i povezanim uslugama sa središnjeg ekrana veličine 9,3 inča u novom vozilu MEGANE.
MULTI-SENSE - MEGANE

Prilagodite svoj doživljaj vožnje uz MULTI-SENSE

Zvuk i odzivnost motora, upravljanje, katalog ambijentalne rasvjete i zaslon za vozača koji se može konfigurirati... Pomoću tehnologije MULTI-SENSE odaberite između 4 načina vožnje (MySense, Eco, Comfort i Sport) i prilagodite putovanje svojim potrebama i raspoloženju.

VERZIJA

Novi MEGANE R.S. Line

Novi MEGANE R.S. Line odlikuje se sportskim elementima i u potpunosti prihvaća svoj jedinstveni stil.

Inspiriran sportom

Vanjski izgled novog vozila MEGANE R.S. Line privlači pozornost senzualnim linijama, F1 spojlerom karakterističnim za liniju vozila R.S., stražnjim branikom koji je naglašen kromiranom ispušnom cijevi te 17-inčnim i 18-inčnim naplatcima. Iznutra će vas osvojiti njegov dizajn s karbonskim umetcima koji je naglašen vidljivim prošivima, upravljač presvučen kožom s dvostrukim dijamantom R.S., aluminijske sportske papučice i sjedala Alcantara® s ugrađenim naslonima za glavu.

Novi MEGANE Grandtour

Dizajn, oprema, tehnologija, pogoni... Novi MEGANE Grandtour predstavlja novu verziju karavana MEGANE i dodaje nove dimenzije u vaša putovanja.

Elegantan i modularan karavan

Savršene širine, čistih linija, nenadmašne utovarne dužine, izdašnog i modularnog prtljažnika te s mnoštvom pretinaca za odlaganje, novi MEGANE Grandtour ističe se kao karavan koji kombinira eleganciju i svestranost.Planirate brzi put u grad ili dugo putovanje za odmor?