Novi TWINGO

Agilni gradski automobil s više elegancije

Renault Twingo

Samo

20.600 KM

LIFE SCe 65 + gratis Paket COOL (klima uređaj i Radio R&GO) i el. prednja stakala

Paleta vozila

Novi TWINGO dostupan je u tri verzije

Odaberite verziju koja vam odgovara

Dizajn

Profinjena elegancija...

Neka vas osvoji njegova elegancija
S novim LED svjetlosnim potpisom i novim 16" inčnim Monega naplatcima, novi TWINGO predstavlja se u šik modernom svjetlu. Još više profinjenosti donose nove boje i ukrasi, ultimativni šik!

Unutrašnjost je vaša. Prostor, svjetlo, svjetle boje... Paketima za prilagodbu uredite unutrašnjost po svome ukusu. Mnoštvo je originalnih ideja!

MULTIMEDIJA

... i umreženi gradski automobil...

Ostanite umreženi
S ugrađenim tabletom EASY LINK osjetljivim na dodir, vaš novi TWINGO postaje vaš telentirani suvozač.

Spojite svoj Apple™ ili Android™ i pristupite omiljenim aplikacijama sa 7’’ inčnog ekrana. Uživajte u potpunom Renault EASY CONNECT doživljaju s aplikacijom MY Renault*.
Nadgledajte putovanje, provjerite kako vozite, sigurno upravljajte radiom i telefonom... S aplikacijom R&Go, ništa nije lakše nego povezati svoj pametni telefon i Android Auto radio

*Umrežene usluge i navigacija dostupne na drugim mjestima. Apple CarPlay™ robna je marka tvrtke Apple In.  Android Auto™robna je marka tvrtke Google Inc.

ZA UPRAVLJAČEM

... koji će vas oduševiti agilnošću...

Zabavite se u gradu
Zahvaljujući servo upravljaču i radijusu zakretanja točkova može se parkirati i na najuža parkirna mjesta. Prava je zvijezda u tri zaokreta..., a time ste i vi!

Učinkoviti motori omogućuju vam da jednako uživate krstareći gradom ili otvorenom cestom. Automatski mjenjač s dvostrukim kvačilom (EDC) savršen je suputnik u gradu.

ISKUSTVO U VOZILU

... čini svakodnevni život lakšim...

Kompaktan, a prostran!
U putničkoj kabini najvažnija je prostranost!. Zato je tu  vrata, stražnja klupa koja se preklapa po sredini, ravan pod, utovarna dužina od 2,31m pa je tako sve moguće.

Novi pametni pretinci za odlaganje* uvijek daju najbolja rješenja. Sve ima svoje mjesto, od boce za vodu do prijenosnog računala... A prtljažnik je neizmjerno praktičan. Njegov ravni pod idealne je visine,
                                                                                                                                       *52 Lpretinaca za odlaganje

SIGURNOST I POUZDANOST

... jednim okom pazeći na sigurnost.

Vozite bezbrižno
Novi TWINGO vrlo je praktičan u svakodnevnoj vožnji, a da pri tom nije zanemarena sigurnost.

Upozorenje na izlazak iz vozne trake, tempomat - ograničivač brzine, eletronski sistem stabilnosti vozila (ESC), te prednji i bočni zračni jastuci... Vozite se u novom Twingu potpuno sigurni.