Renault SCENIC dizajn

Renault SCENIC

Galerija


Renault SCENIC

Jedinstven dizajn

Zatreperite od njegovog novog dizajna.

Nova vizija monovolumena

Želite odmor od standarda? Renault SCENIC ponovno osmišljen s jedinstvenim proporcijama i modernim linijama. Jedinstveni ste, a takav je i SCENIC.

Zadrhtite pred njegovim senzualnim linijama.

Fluidne linije, prerađene proporcije, silueta u jednom dijelu ojačana ponirućim vjetrobranskim staklom... U Renaultu SCENIC sigurno ćete biti zamijećeni.

20-inčni naplatci

Razlika je u velikim kotačima Renaulta SCENIC koji su dio standardne opreme. Oni mu daju odlučno aerodinamičan i moderan izgled.

Dvobojna karoserija

To je jedino vozilo u tom segmentu koje ima opciju karoserije u dvije boje, pa Renault SCENIC kao takav utjelovljuje moderan i dinamičan stil.

Renault SCENIC

Uživajte u putovanjima

Dozvolite da vas zavede.

Iskusite zajednički užitak

Naši su dizajneri upregnuli svu svoju stručnost kako bi putovanje u Renault SCENIC učinili doista udobnim.

Sklad oblika i materijala

Elegantna instrumentna ploča, bolja ergonomija, dojam prostranosti i kvalitetni materijali; prava je privilegija sjediti u Renaultu SCENIC

Fiksni panoramski stakleni krovni prozor

Okupajte se svjetlom i u vozački dio svog Renaulta SCENIC unesite dašak elegancije odabirući stakleni panoramski krov. Bez šipke po sredini pruža vam se jasan pogled na okoliš.

Ladica Easy Life

Ladica Easy Life kraj putničkog sjedala daje vam dodatnih 13 litara prostora za odlaganje u koji možete smjestiti sve sitnije stvari potrebne na dnevnoj bazi.

Trenutačna modularnost jednim dodirom

Transformirajte Renault SCENIC u tren oka. Moduliranje jednim dodirom znači da se stražnja sjedala preklapaju pritiskom na jedan gumb. Time dobivate prtljažnik zavidne zapremine.

Klizna konzola

Klizna konzola, legendarni komad opreme Renault SCENIC redizajnirana je kako bi ste mogli prilagoditi položaj vožnje. Okretanjem prema vozaču stvara se dojam pilotske kabine.

Preklopni stolić

Vaši putnici straga bit će oduševljeni. Zahvaljujući preklopnim stolićima, vaši su vam multimedijski tableti i pametni telefoni uvijek pri ruci i sigurno zaštićeni elastičnim trakama. Treba li vaš uređaj puniti. Bez panike, možete ih puniti putem USB ulaza sa stražnje strane klizne konzole Easy Life.

Renault SCENIC

Video

Dopustite da vas ponese!