Renault SCENIC oprema i tehnologija

Renault SCENIC

Tehnologija

Iskusite inovacije.

Tehnologija MULTI-SENSE

Vaše se raspoloženje može promijeniti, a može i novi Renault SCENIC! Zahvaljujući tehnologiji MULTI-SENSE, možete odabrati jedan od pet načina vožnje („Udoban“, „Neutralan“, „Sportski“, „Osobni“, „Eco“). Uživajte u novom doživljaju vožnje na svakom putovanju.

Head-up ekran u boj

Ne skidajte pogled s ceste. Zahvaljujući prednjem ekranu u boji, sve su vam ključne informacije u vidokrugu (brzina, GPS navigacija i pomoćnici u vožnji). Jedinstvena u ovom segmentu, ova oprema optimizira udobnost i sigurnost.

Paket Easy Park Assist

Parkiranje nikada nije bilo tako jednostavno! Uz kameru za vožnju unatrag i dvanaest senzora za udaljenost, parkiranje u novom Renaultu SCENIC baš je mačji kašalj. I to nije sve: može primati i naredbe!

Novi Renault SCENIC

Sigurnost

Putujte sigurno!

Sistem aktivne pomoći pri kočenju u nuždi s detekcijom pješaka u gradskoj vožnji

Snađite se s mnogobrojnim ometanjima u gradskoj vožnji. Aktivno kočenje u slučaju nužde, ekskluzivno u Renaultu SCENIC, može detektirati pješake. Ako utvrdi da postoji rizik od sudara, može i zakočiti umjesto vas.

Sistem upozorenja o promjeni voznog traka i upozorenje na umor vozača

Je li vam putovanje monotono? Gubite koncentraciju? Zahvaljujući sistemu za analizu putanje koji se aktivira na brzinama iznad 50 km/h, Renault SCENIC detektira anomalije povezane s umorom i upozorava vas.

Renault SCENIC

Multimedija

Odlučite se za najbolje od multimedija.

Multimedijski sistem R–LINK 2


Intuitivni i umreženi multimedijski sistem R-LINK 2 omogućuje vam nadzor nad tehnologijama ugrađenim u novi Renault SCENIC. Pristupite svojim postavkama u sistemu MULTI-SENSE i svojim aplikacijama, Bluetoothu i Tom Tom navigaciji. Ekran osjetljiv na dodir sistem R-LINK 2 iznimno je jednostavno koristiti, a dostupan je u okomitom formatu dijagonale 8,7 inča. Trebate samo izraditi svoj profil da biste jednim klikom preuzeli osobni sadržaj.


*Ograničeno pokrivanje Bosne i Hercegovine navigacijskim kartama i internet povezivosti. Za detaljne informacije obratite se ovlaštenom Renault koncesionaru

Sistem Bose® Surround Sound

Audiosistem Bose Surround© napravljen je po mjeri za novi Renault SCENIC i pruža zvuk fantastične kvalitete. Njegovih jedanaest zvučnika i jedan dubokotonac reproduciraju jasan, dubok i precizan zvuk.

Novi Renault SCENIC

Udobnost

Uživajte u jedinstvenim trenucima.

Izaberite ugodu

Dopustite da vas ponese! Naši stručnjaci sabrali su sva svoja znanja kako bi stvorili osjećaj ugode tijekom boravka u novom Renaultu SCENIC.

Iznimno udobna sjedala

Putujte u potpunoj udobnosti. Novi Renault SCENIC ima ista sjedala kao njegov veliki brat Renault ESPACE: pjena dvostruke gustoće za bolju potporu, električne postavke s 8 položaja, grijanje i masažna funkcija na prednjim sjedalima, sve vam to jamči optimalnu udobnost.

Prostrana unutrašnjost

Klizna stražnja klupa, dojam prostranosti, klizna konzola... Novi Renault SCENIC prilagođava se vašoj verziji udobnosti.

Vjetrobransko staklo velike vidljivosti

Budući da na udobnost utječe način na koji vidite cestu, novi Renault SCENIC opremili smo velikim trodijelnim vjetrobranskim staklom. Pruža vam panoramski pregled i poboljšava bočnu vidljivost.

Novi Renault SCENIC

Motori

Povećajte zadovoljstvo vožnje.

Automatski EDC mjenjač s dvostrukim kvačilom

Fluidnost, smanjena potrošnja i dinamičnost na zahtjev: automatski EDC mjenjač s dvostrukim kvačilom zbilja je privlačan. Uz šest ili sedam brzina ovisno o odabranoj verziji motora i razinama potrošnje goriva poput onih kod ručnog mjenjača, dobivate udobnost i užitak vožnje na dnevnoj bazi.

Tehnologija Start & Stop

Naučite uživati u gradskoj vožnji! Tehnologija Start & Stop gasi motor novog Renaulta SCENIC kada stoji, a zatim ga automatski pokreće. Značajka je osobito korisna u gradskoj vožnji jer omogućuje uštedu goriva

ECO način

Aktivirajte ECO način novog Renaulta SCENIC i smanjite potrošnju goriva za do 12%. * Osim toga, sistem pomoći u vožnji ECO2 u stvarnom vremenu analizira vašu vožnju i daje vam prilagođene savjete. *Ovisno o vašem načinu vožnje i uvjetima vožnje.