TWINGO Electric

Iznimno agilan i povezan!
TWINGO Electric
Već od 51.500 KM

equilibre R80

Sada električni, potpuno novi TWINGO Electric vrhunski je gradski automobil!
Sada dostupan u novoj, potpuno električnoj verziji, potpuno novi TWINGO Electric ostaje vjeran blistavom, pametnom i prilagodljivom dizajnu koji ga je učinio toliko popularnim. Riješite se gradskog prometa s agilnošću i stilom u potpuno novom TWINGO Electricu!
TWINGO Electric city car exterior
To je zvijezda gradskih automobila
Živahan i poletan, potpuno novi TWINGO Electric opremljen je električnim pogonom i ima najbolji krug okretanja u klasi. Lako će se utkati u i iz urbane džungle.
TWINGO Electric city car exterior
Električni izgled
Posebne značke i naljepnice, s mrljama električno plave: potpuno novi TWINGO Electric ima kultni dizajn serije Electric kako bi naelektrizirao vašu svakodnevnu rutinu.
 TWINGO Electric interior
Povezano, korisničko iskustvo
Uživajte u ekskluzivnim električnim povezanim uslugama izravno na 7" zaslonu osjetljivom na dodir vašeg multimedijskog sustava EASY LINK ili iz aplikacije MY Renault.
TWINGO Electric city car
Ide ekstra kilometar!
100% električni, 100% pametni! Uživajte u svakodnevnim putovanjima bez stresa uz WLTP* domet vožnje od 190 km u punom ciklusu i 270 km u gradskom ciklusu. Sljedeće punjenje može pričekati!
Potpuno novi TWINGO Electric

Potpuno novi TWINGO Electric predstavlja štand sa svojim novim 100% električnim identitetom.

ZADOVOLJSTVO VOŽNJE
Još zabavnije!
Da li vam je gradska vožnja teškom? Lako se nosite s gradskim prometom uz potpuno novi TWINGO Electric! Potpuno novi TWINGO Electric podržava 60 kW* (82 KS) snage i 160 Nm* okretnog momenta, sve u kompaktnom formatu i s najboljim krugom okretanja u svojoj klasi. Kombinira agilnost i upravljivost gradskog automobila sa živahnošću električnog motora.
Još udobnije!

Potpuno novi TWINGO Electric ima B način vožnje s tri razine regenerativnog kočenja za svaku vašu upotrebu.

Najviša razina kočnice savršena je za gradsku vožnju. Omogućuje vam manje korištenje papučice kočnice i regeneraciju snage, što olakšava svakodnevnu vožnju. Čim pustite papučicu gasa, automobil prelazi na regenerativno kočenje. Zaslužili ste pravo da odmarate nogu!

Na autocesti odaberite glatku razinu kočnice i vozite kao da vozite. Uživajte u opuštenoj vožnji!
DOMET VOŽNJE I PUNJENJE
Električna vožnja nikada nije bila tako jednostavna.

Potpuno novi TWINGO Electric opremljen je baterijom od 22 kWh, koja nudi domet vožnje do 270 km u WLTP gradskom ciklusu* i 190 km u WLTP punom ciklusu*. Dovoljno da provedete tjedan bez problema!

Aktivirajte ECO način rada kako biste ograničili brzinu ubrzanja i postavili maksimalnu brzinu na autocestama, što vam omogućuje da uživate u dometu vožnje do 225 km.

Trebam stanku? S punjačem Chameleon možete puniti svoj potpuno novi TWINGO Electric kod kuće, na poslu ili na bilo kojem mjestu za punjenje izmjeničnom strujom (22 kW AC). Povratite do 80% napunjenosti za samo 1 sat i približno 80 km vožnje za 30 minuta. To je bila brza pauza!
Naše povezane usluge prilagođene su da vam olakšaju svakodnevni život.

Uživajte u potpunom multimedijskom iskustvu uz Renault CONNECT! Programirajte svoje sljedeće punjenje, upravljajte razinom baterije, pogledajte svoj domet vožnje i prikažite najbližu točku punjenja... Bilo s vašeg 7-inčnog multimedijskog zaslona ili pomoću aplikacije MY Renault, uživajte u električnim povezanim uslugama dizajniranim da optimiziraju vaša putovanja na brodu. - Novi TWINGO Electric!

Svakodnevna vožnja na struju nikada nije bila lakša!

JAČINA

Ostati vjeran svojoj ikoničkoj osobnosti.
Potpuno novi TWINGO Electric

LIMITED EDITION

Potpuno novi TWINGO Electric Vibes

Potpuno novi TWINGO Electric Vibes

NOVI TWINGO ELECTRIC U 3D POGLEDU

Prilagodite Twingo Electric svojem ukusu
TWINGO Electric

otkrijte više informacija


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Zoe
Zoe E-Tech Electric
Renault Clio E-Tech hybrid
Clio E-Tech hybrid
Renault Captur E-Tech
Captur E-Tech full hybrid