Renault EASY DRIVE

Zahvaljujući sistemima pomoći pri parkiranju i vožnji, kao što je EasyPark Assist, vozite potpuno bezbrižno.

Naše tehnologije za pomoć u vožnji

Naša tehnologija omogućuje vam održavanje sigurnosnog razmaka tokom gradske vožnje ili pri malim brzinama.
Pomoć u vožnji
Asistent vožnje na autocestama i u prometu
Budite potpuno bezbrižni u prometu! Sustav pomoći u vožnji prilagođava vašu brzinu kako biste održali sigurnosni razmak od vozila ispred sebe i drži automobil na ispravnoj ruti. Sustav se aktivira u prometnim gužvama i upravlja postepenim zaustavljanjem vozila te ga ponovno pokreće kad se promet nastavi.
Prilagodljivi tempomat
Prilagodljivi tempomat
Upravljajte razmakom između svog i vozila ispred sebe. Sistem određuje minimalni razmak i usporava vozilo u slučaju premalog razmaka te ga ubrzava kad na cesti ima dovoljno prostora.
I noću i danju na cestama i autocestama, ostanite oprezni uz naše sisteme za pomoć u vožnji
Head-up ekran
Head-up ekran
Ne skidajte pogled s ceste! Brzina, navigacija, sistem pomoći u vožnji... Dobijte sve informacije o vožnji zahvaljujući sklopivom ekranu visoke razlučivosti iznad instrumentne ploče.
Tempomat – ograničivač brzine
Tempomat – ograničivač brzine
Jednostavno upravljajte brzinom zahvaljujući sustavu ograničivača brzine. Pomoću tipke na upravljaču postavite maksimalnu brzinu i poštujte pravila na cesti.
Automatsko uključivanje dugih svjetala
Automatsko uključivanje dugih svjetala
Optimalno koristite prednja svjetla prema uvjetima vožnje i izbjegnite zaslijepljivanje drugih vozača. Ovaj sustav s kamerom na vrhu vjetrobranskog stakla analizira izvore svjetla i automatski izmjenjuje duga i kratka svjetla, ovisno o osvjetljenju i uvjetima u prometu.

Naši sistemi pomoći pri parkiranju

Uz naše tehnologije parkiranje je lako
EasyPark Assist
EasyPark Assist
Zavolite paralelno parkiranje! Pomoću prednjih, stražnjih i bočnih senzora na vozilu, ovaj poluautonomni sistem pomoći pri parkiranju mjeri dostupan prostor i uparkirava vozilo. Vi trebate samo upravljati papučicom gasa, kočnicama i brzinama. Sistem EasyPark Assist može vam pomoći i voziti unatrag... Samo trebate pitati!
Stražnja kamera
Stražnja kamera
Potpuno sigurno vozite unatrag! Čim počnete upravljati vozilom, kamera za vožnju unatrag prikazuje stražnji dio vašeg vozila na višenamjenskom zaslonu, a linije na zaslonu usmjeravaju vas kako biste izbjegli prepreke i udare.
Kamera 360°
Kamera 360°
Uz pogled od 360° u stvarnom vremenu, jednostavno izbjegnite prepreke oko vozila, čak i na pločniku, i jednostavno parkirajte u najužim mjestima.
Sistem pomoći pri parkiranju sprijeda
Sistem pomoći pri parkiranju sprijeda
Kako bi parkiranje bilo olakšano, sustav pomoću zvučnih signala vozaču ukazuje na udaljenost prepreka oko vozila, čak i kad one nisu vidljive, a zvučni se signali ubrzavaju kada se vozilo približava preprekama.

Trebate li više informacija?

Renault EasyConnect - Vue de l'intérieur d'un véhicule
__________
Za vašu udobnost u vožnji
Renault ActiveSafety - Renault SCENIC avec personnage
__________
Za potpuno bezbrižnu vožnju