TRAFIC VAN

Nouveau Renault Trafic

robustan i dinamičan kombi
Trafic – kombinacija udobnosti i praktičnosti. Domišljat dizajn njegove unutrašnjosti uključuje teretni prostor ispod putničkog sjedala, što omogućuje utovarnu dužinu od 4,15 m. Njegov pravokutni oblik optimizira utovarni kapacitet, nudeći 8,9 m³ u verziji L2h2.  Pretinci za odlaganje sprijeda nude 88 kapaciteta, uklonjivi mobilni ured i svu udobnost potrebnu za rad gdje god i kad god poželite.
novi Renault Trafic - pretinac easy life
pretinac Easy Life
Njegov pretinac Easy Life od 7 l znači da sve svoje dokumente možete držati nadohvat ruke. Istinski mobilni ured u vozilu Trafic olakšava vam rad u svim situacijama.
nouveau Renault Trafic - zone de chargement
optimiziran teretni prostor
S lakoćom prevozite sve što vam treba u njegovom teretnom prostoru koji je najbolji u svojoj klasi. Iskoristite utovarni kapacitet do 8,9 m³.
nouveau Renault Trafic - smart cockpit
pametan putnički prostor
Njegova nova instrumentna ploča s horizontalnom rubnom trakom stapa se s oblogama vrata i otvara prostor u vozilu, pružajući vam 88 l prostora za odlaganje.
novi Renault Trafic - za upravljačem
jednostavniji boravak u vozilu
Multimedijski sistem Easy Link, središnje sjedalo koje se može pretvoriti u mobilni ured, više od 88 L prostora za pohranu... unutrašnjost novog Trafic Vana dizajnirana je da se prilagodi svim vašim ograničenjima.

oprema

praktičan, svestran i siguran

novi Renault Trafic - mobilni ured
jednostavniji boravak u vozilu
Sjednite za volan svojeg vozila Trafic i radite bilo gdje. Opremljen je istinski modularnim radnim prostorom – samo preklopite središnje sjedalo unatrag i kabina postaje mobilni ured. Savršeno mjesto na koje možete staviti prijenosno računalo i postaviti dokumente na okretni stalak formata A4.
Nouveau Renault Trafic - zone de chargement optimisée
optimiziran teretni prostor
Pregrada u teretnom prostoru znači da Trafic nudi 4,15 m iskoristive utovarne dužine, što je najbolje u segmentu. Njegov pravokutni pod omogućuje optimizaciju utovarnog kapaciteta uz do 8,9 m³.     
novi Renault Trafic - pomoć u vožnji
sigurnost u vožnji
Trafic se može pohvaliti s deset novih sustava za pomoć u vožnji. Vozite uz najveću razinu udobnosti vozača: upozorenje na mrtvi kut, prilagodljivi tempomat, upozorenje na izlazak iz prometne trake, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde itd... Rad na cesti nikad nije bio tako udoban i siguran.
sadržaiji naša rješenja za profesionalce
Od 1980. Trafic Van prilagođava se zahtjevima Vašeg profesionalnog djelovanja. Unutarnje drvene obloge, zaštitne obloge, spremišta... Iskoristite personalizirane okove prilagođene vašim potrebama.

rješenje za svaku djelatnost

naše posebne prerade prilagođene vašoj djelatnosti


Trafic, kombi za sve djelatnosti
Trafic je modularan i može se prilagoditi po želji pomoću široke, personalizirane palete opcija, dodatne opreme i prerada.

Odaberite verziju malog dostavnog vozila, koje se nudi u 2 opcije dužine, 2 visine i s kapacitetom između 5,8 i 8,9 m³. Dostupan je veliki broj varijanti: kabine za osoblje, prozori, pregrade, vrata itd.

Odaberite verziju s platformskom kabinom i adaptirajte u jednu od mnogih verzija. Na primjer, možete odabrati veliku zapremninu, rashladni kombi, kombi za dostavu namirnica, pa čak i prerade u kiper.     

TRAFIC VAN U 3D POGLEDU

Prilagodite novi Trafic Van svojim potrebama    
TRAFIC VAN

otkrijte više informacija


zaliha vozila

odaberite danas, vozite sutra

Otkrijte nova vozila Renault na zalihi po odličnim cijenama.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE