Marka Renault

Strast za život

Strast je ono što nas nadahnjuje i pogoni svakog dana. Vodi nas strast da pomognemo našim kupcima da ostvare svoje strastvene želje pomoću naših proizvoda i usluga.

Što nas čini drugačijima?

Francuski dizajn

Senzualan i topao dizajn, iznutra i izvana, i inovativni koncepti koji postavljaju izazov pred status quo. To nazivamo francuskim dizajnom.

Easy Life

Iskustvo koje čini život lakšim našim kupcima, tako da mogu uživati još više

Naša stručnost

R.S.

Automobilizam: u središtu naše povijesti. Od Formule 1™ do serije Renault Sport pokreće nas strast prema natjecanju.Naša jedinstvena postignuća rezultat su naše stručnosti i vještine. Gradeći na iskustvima s trkaćih staza širom svijeta, cilj nam je ponuditi vam najbolje od R.S. tehnologije u okviru naše palete sportskih modela.

Renault Z.E.

Kao predvodnici i vođe u svijetu električne mobilnosti, želimo da svakodnevna upotreba 100 % električnih vozila bude još lakša i dostupnija zahvaljujući našim proizvodima, rješenjima i namjenskim uslugama.

S nultom razinom stresa i nultom razinom emisija te jednostavnim upravljanjem i punjenjem, naša su putnička i komercijalna vozila prikladna za svakodnevne potrebe, a istodobno ispunjavaju zahtjeve za zaštitu okoliša koji su na snazi danas, a i u budućnosti.

INITIALE PARIS

Uživajte u najboljem od francuskog dizajna s modelom INITIALE PARIS. Osebujnog dizajna, s visokokvalitetnim materijalima, sjajnim audiosustavom i tehnologijom MULTI-SENSE, ovisno o modelu, koncept INITIALE PARIS kompilacija je svih naših saznanja kako bismo vam ponudili doživljaj koji svakoga dana budi vaša osjetila.

Renault Pro+

Renault Pro+ paleta je komercijalnih vozila, usluge i mreže namijenjene poslovnim korisnicima.Naša ambicija? Olakšati vam život rješenjima koja ispunjavaju vaše poslovne potrebe i poboljšavaju učinkovitost. 

Uz vas smo svaki dan

Renault EASY CONNECT

Renault EASY CONNECT nudi najnovije umrežene usluge za vaša putovanja. Uživajte u sveobuhvatnoj paleti rješenja za uštedu vremena i ostanite povezani sa svojim digitalnim životom ili poslom zahvaljujući jednostavnom pristupu

MY Renault

MY Renault stvara vaš osobni prostor savjetima, ponudama, ekskluzivne pogodnostima, podsjetnicima na održavanje vozila, nadolazeće obveze itd.Činimo sve što možemo da bismo vam olakšali život! 

Naša tehnologija

Naša tehnologija

R-LINK

Ugrađeni multimedijski sustavi uključuju R-LINK 2 i R-LINK Evolution, a oba pružaju intuitivan i umrežen doživljaj vožnje.
MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Aktivirajte MULTI-SENSE putem ugrađenog tableta R-LINK 2 i prepustite mu da konfigurira sve putne tehnologije vašeg vozila.
Naša tehnologija

4CONTROL

Upravljajte svojim vozilom u svim okolnostima zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji 4CONTROL koja ujedno pruža jedinstven doživljaj vožnje.
Otkrijte naše tehnologije

Kvaliteta: za nju se zalažemo svaki dan

Više od 120 godina s vama smo na cesti svakoga dana. Vaše je povjerenje ključan poticaj za naš napredak.Zato smo se obavezali da ćemo u svim fazama, od dizajna do naših prodavaonica i servisa, osigurati da sva naša vozila i usluge ispunjavaju zahtjeve kvalitete i trajnosti. Vaše je zadovoljstvo naš prioritet.