Nova vozila

Prikazujemo modela poredana po
Preporučeno
TWINGO   Već od 20.600 KM
Novi TWINGO
Simply revolutionary

Description

CLIO   Već od 21.900 KM
CLIO Generation
Beskrajno zavodljiv

Izražajan je i profinjen; kada se radi o novom Renaultu CLIO, to je ljubav na prvi pogled. Može se prilagoditi tako da odražava vašu viziju elegancije.

Novi CLIO   Već od 25.600 KM
Novi CLIO
Inspiriran životom

Senzualne linije, dinamičan profil, urezani bokovi i novi svjetlosni potpis s Full LED osvjetljenjem... Potpuno novi CLIO osvojit će vas u trenu svojim savremenim i dinamičnim izgledom i istaknutom novom narančastom metalik bojom Valencia.

CAPTUR   Već od 31.400 KM
Novi CAPTUR
SUV vozilo sportskih linija

Sportske linije, profinjena unutrašnjost i potpuno prilagodljiv dizajn u dva tona... Veći i moderniji, novi CAPTUR ima sva obilježja SUV vozila i ostavlja upečatljiv prvi dojam.

MEGANE   Već od 35.400 KM
Novi MEGANE
Osjeti novi užitak u vožnji.

Skladne linije, isklesani detalji i profinjena završna obrada... Privlačan i dinamičan, novi MEGANE ostavlja snažan dojam otkrivajući svoju još profinjeniju siluetu i visokotehnološku unutrašnjost. Želite da se za vama okreću glave?

MEGANE Grandtour   Već od 37.300 KM
MEGANE Grandtour
Zapalite svoju strast

Odaberite biti drukčiji
Pojačana izdržljivost, senzualne linije i dinamične obline; novi Renault MEGANE Grandtour ima sve što je potrebno da se za njim okreću glave.

KADJAR   Već od 38.700 KM
Novi KADJAR
Ostavite jak dojam

Potpuno redizajniran, novi KADJAR odiše samouvjerenošću izvana, a optimalnom udobnošću i kvalitetom iznutra.

SCENIC   Već od 39.300 KM
SCENIC
Više prostora. Više priča.

Ko kaže da karavan ne može biti senzualan? Novi Renault SCENIC u potpunosti je osvježen s čvrstim naglaskom na stilu koji upotpunjuju veliki 20-inčni kotači, poniruće vjetrobransko staklo, originalne linije karoserije i ekskluzivni svjetlosni potpis.

Talisman   Već od 48.500 KM
Novi TALISMAN
Vrhunska velika limuzina

Sa svojim sofisticiranim linijama koje naglašavaju kromirani dodaci, legendarnim prednjim krajem, novim visokotehnološkim svjetlosnim potpisom sprijeda i straga te profinjenom unutrašnjošću, novo vozilo TALISMAN pokazuje svoj iznimno moderan dizajn.

KOLEOS   Već od 54.900 KM
Novi KOLEOS
Osjetite snagu SUV vozila

Robusni profil, profinjena unutrašnjost i karizma koja čini svu razliku. Novi KOLEOS pokazuje svoju osobnost kako bi vam ponudio još više udobnosti i bio vam pri ruci. Pokažite svoj stil.

TRAFIC Putnički   Već od 46.770 KM
TRAFIC Passenger
Poziv na putovanje kojem se ne može odoljeti

Spojite posao sa zadovoljstvom. Renault TRAFIC Passenger preuređen je da bi se više no ikada prije prilagodio vašim potrebama. Prilagođen vašoj svakidašnjici

KANGOO Express   Već od 24.872 KM + PDV
KANGOO Express
Praktičan i udoban. Lako komercijalno vozilo poput osobnog vozila.

Želite li kombi sa stilom? Sa svojim novim dizajnom koji uključuje novi identitet robne marke Renault, KANGOO Express oborit će vas s nogu!

TRAFIC   Već od 35.641 KM + PDV
Novi TRAFIC
Kombi koji je svakodnevno robustan i dinamičan

Elegantne linije, rešetka s kromiranim završetkom, full LED prednja svjetla, dvostruko funkcionalna svjetla za maglu, prepoznatljiv svjetlosni potpis itd.

Sa svojim modernim i sofisticiranim prednjim dijelom, novi TRAFIC kombinira robusnost i otpornost dizajna koji povećava vašu učinkovitost.

MASTER   Već od 37.094 KM + PDV
Novi MASTER
Više od evolucije. Revolucija.

Kombi koji se prilagođava vašim potrebama

Megane R.S.   Već od 64.900 KM
MEGANE R.S.
Čisti sportski užitak

Otkrijte sasvim novi 1.8-litarski motor novog modela MEGANE R.S.

Izaberi i odvezi
Pregledajte ponudu naših lagerskih vozila

Pronađite vozilo za sebe iz izbora naše lagerske ponude. Vozila su dostupna u svim RENAULT centrima u Bosni i Hercegovini.