Renault Tech

Već deset godina Renault Tech, podružnica specijalizirana za preradu po mjeri, podupire Renault Group u razvoju i proizvodnji pribora po mjeri na putničkim i komunalnim vozilima.

Tvornički prilagođen svim potrebama vašeg posla

istražite širok raspon transformacija i prilagodbi za profesionalce i pojedince.

Kompletna, raznolika i prilagođena ponuda koja se neprestano razvija

s kompanijom Renault Tech, Renault je jedini proizvođač koji je mobilizirao sistem industrijske transformacije, reagirao je na potrebe svih svojih kupaca i održao razinu kvalitete u skladu sa standardima Groupe Renault.
Stručnost
Nadogradnje udovoljavaju standardima kvalitete Alianse  Renault-Nissan. Sve radnje se izvode bez oštećenja strukture vozila tokom montaže opreme. Osim toga, neke su konverzije reverzibilne kako bi se optimizirala vrijednost preprodaje vozila.
Troškovi
Zahvaljujući svojim lokacijama u srcu tvornica Groupe Renault, nema dodatnih logističkih troškova kada Renault Tech izvodi prilagodbu za vaše vozilo.
Rokovi
Bez obzira na vaš zahtjev, Renault Tech se obavezuje za isporuku preuređenog vozila u istom roku kao i za serijsko vozilo.
Servis i garancija nakon prodaje
Revizija? Popravak? Pitanje o vašem vozilu? Renault mreža vaš je kontakt. Servisna služba Renault Tech podržava Renaultovu mrežu zastupnika. Pomaže u dijagnozi, osigurava rezervne dijelove i brine se o garantnim zahtjevima (dijelovi i rad). Jamstveno razdoblje za prilagođeno vozilo jednako je garanciji osnovnog vozila.

Renault je također ...

Renault Pro+
Renault Pro+
Naše rješenje za profesionalne korisnike
Véhicules utilitaires
Laka komercijalna vozila
Ponuda privrednih vozila Renault