Putnička vozila za profesionalne kupce

Ponuda putničkih vozila
Već 115 godina slijedimo svoju viziju: automobil koji želi obilježiti svoje vrijeme uvijek mora predstavljati napredak, odgovornu obavezu, izvor oduševljenja i trajnu mobilnost.

Naša ponuda za poslovne korisnike

Iz ponude vozila za poslovne korisnike nudimo vam različite modele iz Renault game. Iskoristite izuzetno veliki prtljažni prostor i sve prednosti putničkih vozila sa motorima Energy koji omogućavaju nižu potrošnju goriva i emisije CO2. Bezbrižnost i produktivnost su zagarantirani.

Naš izbor vozila eco2

Odabrati vozilo iz ponude Business eco2 znači odabrati vozilo visokog kvaliteta. Pripremite se da u svoje redove uključite pet suradnika neuobičajenih profila koje je sa ponosom oblikovao Renault.

Snaga ponude vozila Business Renault leži u njihovoj sposobnosti da zadovolje vaše potrebe; kako motorima ENERGY konstruisanim u skladu sa Renault iskustvom stečenim na utrkama Formule 1®, tako i prikladnim rješenjima koja vam uz sistem Stop&Start omogućavaju velike uštede: 0 goriva, 0 emisija CO2 kad vozilo miruje.

Naša ekipa je odlično opremljena za ispunjavanje svih zahtjeva profesionalnih korisnika. Pouzdajte se u uzorne suradnike koji će učiniti sve da obave povjerene zadatke. 

Vaši novi suradnici vas neće razočarati!