Servisi i usluge

Ko zna bolje nego Renaulta kako održavati vaš Renault
Svoja vozila proizvodimo sa mnogo ljubavi i naš odnos se nastavlja dugo nakon što vozilo napusti prodajni salon. Posebno obučeni serviseri Renaulta najbolje znaju šta je potrebno da bi vozilo zadržalo prvobitni oblik, efikasnost i vrijednost. Znamo koliko je logistika važna vašem poduzeću. Kad vam je vozilo pokvareno, ne možete pružati usluge niti prevozite robu koju kupci traže. Ovde na scenu stupamo mi. Potrudit ćemo se da vam pouzdanost vozila ne bude jedna od glavnih briga dok obavljate svoj posao. Svoja vozila proizvodimo sa mnogo ljubavi i naš odnos se nastavlja dugo nakon što vozilo napusti prodajni salon. Posebno obučeni serviseri Renaulta najbolje znaju šta je potrebno da bi vozilo zadržalo prvobitni oblik, efikasnost i vrijednost. Znamo koliko je logistika važna vašem poduzeću. Kad vam je vozilo pokvareno, ne možete pružati usluge niti prevozite robu koju kupci traže. Ovde na scenu stupamo mi. Potrudit ćemo se da vam pouzdanost vozila ne bude jedna od glavnih briga dok obavljate svoj posao.
Financiranje
Kupovina automobila je uvijek pažljivo promišljen čin. Budući da se radi o velikom ulaganju, često se javljaju brojna pitanja. Da bismo mogli što boljepomoći, nudimo vam niz prilagodljivih i konkurentnih rješenja financiranja vozila. Među njima sigurno ćete naći riješenje prilagođeno vašim potrebama, životnom stilu i odabranom tipu automobila.

Nastojimo da možete da se pouzdate u naše uvjete.

Povoljni: Uvjeti financiranja izuzetno su povoljni, konkurentni i prilagođeni pojedincima.
Transparentni: O svim stavkama i uslovima financiranja obaveštavamo vas već kod informativnih obračuna. Kod nas nema neugodnih iznenađenja, ni prije, ni tokom, niti nakon zaključivanja financiranja.
Prilagodljivi: Težimo tome da, s obzirom na želje i potrebe pojedinaca, uvijek nađemo pravo riješenje, pa vam nudimo širok izbor različitih financijskih proizvoda.
Kontakt za kompanije
Za flotne kupce i prerade kontaktirajte naš besplatni info telefon: 0800 88 88 0