Sistem R-LINK 2

Učinite svoje putovanje jednostavnijim ! 

Oprema, funkcionalnosti, usluge, ažuriranja, kompatibilnost ... Pronađite sve informacije koje se odnose na vaš multimedijski sistem R-LINK 2.
OPREMA
Écran tactile capacitif 7 ou 8,7 pouces
7 ili 8,7'' ekran osjetljiv na dodir
Multimedijski sistem R-LINK 2 opremljen je velikim vertikalnim ekranom osjetljivim na dodir od 7 " ili 8,7" s grafičkim sučeljem sličnim tabletima i dokazanom trajnošću. Precizne geste i integracija prefekta u nadzornu ploču osiguravaju optimalnu sigurnost u vožnji.  
ECO Drive
ECO Drive
Pogledajte izvještaj o svojim putovanjima i savjete za vožnju kako biste optimizirali potrošnju goriva.
Reconnaissance vocale R-LINK 2
R-LINK 2 prepoznavanje glasa
Pomoću kontrola na upravljaču upotrijebite sistem prepoznavanja glasa da biste pokrenuli putovanje na jedno od svojih omiljenih odredišta, nazvali kontakt iz telefonskog imenika dostupnog na Bluetooth-u ili promijenili radio stanicu. Dopustite da vas vodi glas sistema!
Prilagođavanje sistema
Odaberite potpuno prilagodljivu početnu stranicu za svoj sistem. Upravljajte svojim profilom kako biste pohranili sve svoje postavke: razine zvuka, prilagodbe retrovizora, podešavanja sjedala, omiljene radio stanice, uparene telefone.
ZNAČAJKE
Apple CarPlay pour R-LINK 2
Apple CarPlay™ za R-LINK 2*
Pronađite najbolje aplikacije instalirane na vašem iPhoneu (iPhone 5 i iOS7 i novije), a Apple ih je odobrila za način vožnje, na velikom ekranu R-LINK 2. Koristeći odobreni kabel, iPhone bez napora spojite na prednju USB utičnicu uživanje u vašoj muzici. Možete čitati i diktirati svoje poruke, upućivati pozive ili pokretati plan putovanja s najvećom lakoćom.
Ne zaboravite omogućiti mobilne podatke da iskoriste Apple CarPlay ™.

*  Dostupno ovisno o modelu i datumu proizvodnj.
Android Auto™ pour R-LINK 2
Android Auto™ za R-LINK 2*
Pronađite najbolje aplikacije posebno dizajnirane za upotrebu tokom vožnje na vašem pametnom telefonu opremljenom Androidom 5 ili novijim. Google Maps vode vas na velikom ekranu R-LINK 2. Također možete diktirati poruke i brzo pristupati svojoj omiljenoj muici.
Ne zaboravite aktivirati mobilne podatke telefona i spojiti USB kabel sprijeda pomoću visokokvalitetnog kabela.

*  Dostupno ovisno o modelu i datumu proizvodnje.
Système multimédia - Renault Easy Connect
Upravljačka ploča za klimatizaciju, pomoć u vožnji i još mnogo toga
Pomoću ekrana osjetljivog na dodir kontrolirajte temperaturu u vozilu, upravljajte parkiranjem unatrag bez napora pomoću Park Assist® i lako pristupite svojim izvorima zvuka i slike zahvaljujući 2 dostupna USB priključka i Bluetoothu.
Ovisno o modelu ili razini opreme vašeg Renaulta, odaberite ambijentalno osvjetljenje i način vožnje između 4 unaprijed programirana načina rada Multi Experience: neutral, eco, comfort ili sport.
3D karta
Uživajte u neusporedivoj udobnosti tokom putovanja, uz realistično 3D mapiranje na vašem ekranu od 8,7 inča, u slikama visoke razlučivosti, prikazima zgrada i zanimljivih mjesta.
USLUGE
TomTom informacije o prometu u stvarnom vremenu

S više od 350 milijuna učitanih događaja na cesti svake godine i pouzdanošću do 100 m, TomTom informacije o prometu, osvježavane svake 2 minute, pokrivaju 99% cestovne mreže.


Čekate li isporuku vašeg novog Renaulta opremljenog R-LINK 2? Uživajte u besplatnom TomTom Trafficu 36 mjeseci.

Highway usluga - Učinite svoja putovanja autocestom inteligentnijima
Highway usluga vaš je idealan pratilac na autocesti. U kombinaciji s navigacijom u vozilu, omogućuje vam inteligentnija putovanja na autocesti. Prednosti upotrebe uključuju učinkovitost i uštedu vremena i novca.

Highway usluga osigurava vam da na naplatnoj rampi budete u pravom traku koji odgovara vašem načinu plaćanja te da unaprijed znate sadržaje na autocestama (proizvodi i usluge) kako biste planirali svoje zaustavljanje.

Aplikacija također omogućuje primanje izravnih upozorenja o događajima koji se događaju na autocesti kojom vozite: gust promet, nesreće itd. Usluge autocesta također vam omogućavaju da ocjenjujete usluge autocesta (nekretnine i usluge) i pregledavate rezultate kako biste poboljšali svoj posjet i posjetili najbolje mjesto.

Vaši osobni podaci o autocestama

Highway usluga zahtijeva digitalnu povezanost koju nudi paket "TomTom TRAFFIC and Connectivity".
Coyote sistem pomoći u vožnji
Vozite sigurno zahvaljujući informacijama zajednice Coyote u stvarnom vremenu o opasnostima na cesti diljem Europe.    
  • Pouzdana i provjerena upozorenja u stvarnom vremenu s tehnologijom Coyote
  • 30 km prognoza upozorenja
  • Ažuriranja stalnih ograničenja brzine u zonama trajne opasnosti
  • Predana stručna zajednica od 5 milijuna članova u Europi *
  • 15 upozorenja poslanih u sekundi
    *  Za R - LINK: Francuska, Španjolska, Belgija, Nizozemska, Luksemburg, Italija, Poljska, Austrija, Njemačka