Sistem R-LINK Evolution

Opustite se u vožnji!

Oprema, funkcionalnosti, usluge, ažuriranja, kompatibilnost ... Pronađite sve informacije koje se odnose na vaš multimedijski sistem R-LINK Evolution.
OPREMA
Écran tactile - Renault Easy Connect
7'' ekran osjetljiv na dodir
Skladno integriran u nadzornu ploču, R-LINK Evolution ima 7-inčni ekran s tehnologijom osjetljivom na dodir identičan tabletima s jačim otporom za automobilsku upotrebu.
Commande vocale - Renault Easy Connect
R-LINK prepoznavanje glasa
Koristeći komande na upravljaču, jednim dodirom i zvučnim zvučnim signalom možete svojim glasom pokrenuti plan putovanja do jednog od svojih omiljenih odredišta. Ne trebate čekati da vas sistemski glas postavi pitanje!
Driving ECO2 - Renault Easy Connect
Renault driving ECO2
Pogledajte izvještaj o svojim putovanjima i savjete za vožnju kako biste optimizirali potrošnju goriva.
ZNAČAJKE
TomTom kartografija Europe
Karte TomTom Europe pokrivaju 45 zemalja u slikama visoke rezolucije za realne upute tokom putovanja, uključujući tunele. Nabavite ažuriranje iz trgovine R-LINK putem MY Renault do 4 puta godišnje. Imate li u svom novom Renaultu europske karte opremljene R-LINK Evolution? Uživajte u besplatnim 3-godišnjim ažuriranjima karata *.


*  Vrijedi samo za vozila isporučena nakon 01.01.2017. I izvorno opremljena kartama Europe.   

Android Auto™ za R-LINK Evolution*
Na ekranu R-LINK Evolution pronađite programe instalirane na pametnom telefonu s Androidom 5 koji je u načinu vožnje odobrio Google. Iskoristite sve prednosti navigacije, diktiranja poruka i pristupa omiljenim pjesmama. Vaš visokokvalitetni kabel prati vas na putovanjima tako da da je vaš pametni telefon u središtu vašeg iskustva.

Aktivirajte svoje mobilne podatke kako biste u potpunosti iskoristili Android Auto ™ iskustvo.


*  Dostupno ovisno o modelu i datumu proizvodnje.

USLUGE
Povezane usluge
Iskoristite aplikacije za sigurnu vožnju, poput aplikacije za e-poštu (sa sistemskim čitanjem e-pošte) ili aplikacije Coyote Series® koja vas u stvarnom vremenu upozorava na sve događaje na cesti o kojima izvještava zajednica Coyote.

Posjetite R-LINK trgovinu putem MY Renaulta!
TomTom LIVE usluge
Uživajte u sveobuhvatnom paketu besplatno 3 godine.

TomTom Traffic pokriva 99% cestovne mreže u stvarnom vremenu, prenoseći više od 350 milijuna cestovnih događaja svake godine s pouzdanošću do 100 metara i ažurirajući se svake dvije minute.

Pomoću usluga LIVE također možete saznati vremensku prognozu za svoje putovanje ili odredište ne skidajući pogled s ceste i pretraživati zanimljiva mjesta iz baze podataka dostupne u stvarnom vremenu.

Čekate li isporuku vašeg novog Renaulta opremljenog R-LINK Evolucijom? Uživajte u uslugama LIVE besplatno 36 mjeseci.
Z.E. povezane usluge

Pronađite sve usluge za vaše električno vozilo!

* Renault električna vozila nisu komercijalizirana u BiH.