openR Link sa Google built-in

Google built-in sustav: vaše povezano iskustvo vožnje


MEGANE E-TECH 100% ELEKTRIČAN   
uživajte u navigaciji u stvarnom vremenu
Google karte pružaju vam prednost točne i pouzdane navigacije, s ažuriranjem informacija u stvarnom vremenu. Uživajte u prilagođenom iskustvu: spremanje omiljenih adresa, prijedlozi za navigaciju i još mnogo toga. Posebne funkcije u GoogleMaps za električna vozila, u kombinaciji s Google Assistantom, omogućuju vam da optimizirate korištenje svog Megane E-Tech 100% električnog i mirno stignete na odredište.
malo pomoći u autu

Dobijte pomoć bez ruku u automobilu uz Google asistent. Jednostavno nazovite ili pošaljite poruku prijatelju, primite upute, postavite podsjetnike ili čak promijenite temperaturu u automobilu. Također možete koristiti svoj glas za upravljanje kompatibilnim pametnim kućnim uređajima.

Samo recite "Hey Google" ili pritisnite gumb za glasovnu kontrolu na kolu upravljača da biste započeli.
pristupite svojim omiljenim aplikacijama
Spotify, YouTube Music, Google Play Books i još mnogo toga. Vaše omiljene aplikacije već su integrirane u openR link zaslon vašeg Megane E-Tech 100% električnog. Pustite svoju omiljenu glazbu, slušajte audioknjige, podcaste i koristite svoje omiljene aplikacije tijekom svog putovanja. Aplikacije će se s vremenom dodavati. Ne morate ništa učiniti: redovita ažuriranja su automatska  
uživajte u prilagođenom iskustvu
Uživajte u potpuno prilagođenom iskustvu. S vremenom se sustav prilagođava vašim navikama i preferencijama, kako bi vas bolje usmjerio i predložio relevantne radnje.

otkrijte više informacija


zaliha vozila

odaberite danas, vozite sutra

Otkrijte nova vozila Renault na zalihi po odličnim cijenama.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Renault Captur
Twingo Electric
Renault Captur
Captur Plug-In Hybrid
Renault Megane Conquest
Megane Conquest