inovacije tvrtke Renault za cijeli život

Koncept CAPTUR

Otkrijte automobilske standarde budućnosti. Konceptni automobil Renault CAPTUR poziva vas u svijet udobnosti i ugode, gdje su užitak i osjećaji isprepleteni inovativnim uslugama.
koncept Renault CAPTUR Na startu
Pripremite se za performanse. Konceptni automobil CAPTUR nadahnjuje se sportovima na otvorenom. Profilom podsjeća na čovjeka, pa tako nalikuje trkaču koji kreće u sprint.
Renault CAPTUR Concept - véhicule vue de haut - portières ouvertes
Mišićavo vozilo
Impozantnih oblina i dimenzija, koncept Renault CAPTUR izražava svoj samouvjeren i propulzivni profil, a istodobno utjelovljuje lakoću i snagu. Glatke, tečne i senzualne linije bez oštrih kutova i uglova popraćene su i istaknute svjetlosnim efektima koje opet naglašava dvojna tekstura karoserije u slojevima mat i sjajne završne obrade. Završna obrada djeluje poput isprepletene dvostruke koža koja naglašava mišićave obline.
Renault CAPTUR Concept - croquis du véhicule - vue de face
Dizajn nadahnut načinom života
Od prvih skica, koncept Renault CAPTUR izražava svemir. Izvori nadahnuća koji vode rad naših dizajnera stoga su sami po sebi razumljivi: svijet sporta na otvorenom ... sa svojim sportašima u početnim blokovima, spremnim za put ... njihovom odjećom i tehnička oprema koja oslobađa i štiti tijelo tako da ono izražava svoje pune performanse.

koncept Renault CAPTUR

Funkcionalan i zabavan

Budući da se radi o kompaktnom i fleksibilnom crossoveru, koncept Renault CAPTUR dizajnirali smo da ispuni zahtjeve mladih urbanih parova. Ergonomski dizajn unutrašnjosti ispunjava osjetila energijom.
Renault CAPTUR Concept - zoom sur le cockpit
Besprijekorno atletski
Pozivnica za skretanje s utabanih putova, koncept Renault CAPTUR zavodi vas svojim elegantnim putničkim prostorom nadahnutom sportovima na otvorenom. Napete i tečne linije sadržavaju svjetlovodne kabele i podsjećaju na zategnute mišiće.

Kako bi se naglasila atletska figura, sva udobna mjesta opremili smo svjetlovodnim kabelima kako bismo sugerirali opuštanje, viseće ležaljke, svijet sportova na otvorenom kao što su planinarenje i rekreacijsko veslanje.
Renault CAPTUR Concept - vue du coffre
Lagano i praktično
Unutrašnjost koncepta Renault CAPTUR potpuno je redizajnirana ideja SUV-ova i klase SUV-a. Ponovno smo je interpretirali tako da smo unijeli lakoću i užitak te zauzeli inovativan pristup fleksibilnosti kako bismo vozilo učinili funkcionalnim.

Idemo na plažu? Odložite daske za surfanje pomoću prekriženih elastičnih traka u stražnjem dijelu ili otputujte s nekoliko prijatelja. Njihova svrha nije unaprijed određena. Na vama je da ih iskoristite kako vam odgovara.

koncept Renault CAPTUR

Koncentrat inovacija

Zahvaljujući istraživačkom i razvojnom radu koji su proveli naši inženjeri, koncept Renault CAPTUR definira automobilsku inovaciju sutrašnjice.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?
Koncept Renault CAPTUR rađa ...
Renault CAPTUR II
Renault Concept Cars
Istražite
Gama naših konceptnih automobila
Renault - intérieur habitacle - système multimédia R-LINK 2 intégré à la console centrale
Istražite
Tehnologije sutrašnjice