Budućnost urbane mobilnosti

Koncept Renault EZ-GO

Otkrivamo svoju viziju budućnosti u kojoj se mobilnost dijeli s konceptom EZ-GO: autonomnim, električnim, povezanim vozilom. Nadovezujući se na SYMBIOZ, ovaj koncept prva je inkarnacija naše vizije budućnosti osobne mobilnosti.

Koncept EZ-GO

Robotsko vozilo koje transformira odnos između prostora i vremena

U urbanom okruženju koncept EZ-GO prva je inkarnacija autonomne, povezane i dijeljene mobilnosti uz upotrebu električnog motora, bez upravljača ili vozača.
Renault EZ-GO Concept

Dio grada u kretanju

Koncept EZ-GO „robotsko” je vozilo: istodobno vozilo i usluga, dio je urbanog ekosustava. Pozitivno utječe na grad pružajući mobilnost na način obazriv prema urbanom okruženju.  Korištenje ovog autonomnog vozila za javni prijevoz postavlja ga na vodeći položaj u novom, urbanom načinu života. Kao pomagalo za jednostavniji svakodnevni život, koncept EZ-GO svojim putnicima pruža istinski povezan i prilagođen doživljaj. Vrata s prednje strane, ograničena brzina i autonomna vožnja znače da koncept EZ-GO sigurnost putnika stavlja na prvo mjesto. Svjetlosni potpis AD, poruke na osvijetljenom pomičnom zaslonu i vanjski zvukovi vozila jamče sigurnost pješaka u prometu. 

Koncept Renault EZ-GO

Mobilnost na zahtjev za sve

Autonoman, električan i povezan. Neka vas vodi mnoštvo funkcija.
Renault EZ-GO Concept

Dijeljena kabina bez vozača

Odraz identiteta „Easy Life” tvrtke Renault, koncept EZ-GO svima olakšava kretanje u urbanom okruženju.

Inovativnom arhitekturom koncepta EZ-GO i čahurastim stilom Renault je redizajnirao identitet robotskog vozila koje se tako bitno razlikuje od kockastih kutija kakvim ih većina ljudi zamišlja.

Međugeneracijski koncept EZ-GO prije svega predstavlja rješenje koje svima omogućuje mobilnost na mnogobrojne načine.

Vrata koncepta EZ-GO smještena s prednje strane olakšavaju pristup i omogućuju ulazak šest osoba u stajaćem položaju. Pristup je olakšan i osobama sa smanjenom mobilnošću ili u kolicima jer za njih postoji namjenska instalacija ili pristupna rampa postavljena na platformu koncepta EZ-GO. Bilo za privatnu, bilo za poslovnu upotrebu, koncept EZ-GO prilagođava se vašim potrebama i svladava izazove gradova budućnosti. 
Renault EZ-GO Concept

Prilagođen i povezan doživljaj

Rezervirajte svoje mjesto i iskusite jedinstveni doživljaj. Koncept EZ-GO prepun je inovacija u kojima će uživati svi putnici.

Budući da je povezan, nudi pravu interakciju sa svojim funkcijama: proširena stvarnost na vašem pametnom telefonu, Wi-Fi u vozilu... Postaje vaš osobni asistent povezujući vas s pametnim gradom i pružajući vam informacije o turizmu, zabavi i svim aktivnostima u okolici.

Počnite koristiti koncept EZ-GO i stvorite svoj svijet koristeći se različitim alatima za stvaranje okruženja i prilagodbi iznutra i izvana.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Želite li prijeći od koncepta do stvarnosti?

Otkrijte gamu Renault vozila
Renault Concept Cars

Istražite

Gama naših konceptnih automobila
Gamme Z.E.

Otkrijte

*Renault električna vozila nisu komercijalizirana u Bosni i Hercegovini