Renault MEGANE eVISION Showcar

Dizajn, dinamičnost, autonomija, MEGANE eVISION Showcar najavljuje novu generaciju električnih vozila Renault.

MEGANE eVISION Showcar, obećanje odvažnog nastupa


MEGANE eVISION showcar

Električno vozilo koje krši kodove i prilagođava se svim namjenama

Zahvaljujući platformi CMF-EV, MEGANE eVISION showcar ima nove tehnologije i pomiče granice električne energije kako bi ponudio buduće performanse.
MEGANE eVISION showcar opremljen je futurističkom električnom platformom ...
Pionir na polju električnih vozila, Renault nadmašuje sebe lansiranjem platforme CMF-EV („CMF“ za zajedničku porodicu modela i „EV“ za električna vozila).  

Ova nova električna modularna platforma fokusira se prije svega na odvažnost, osjećaje i performanse. Pomiče granice i podiže razinu energetske učinkovitosti još većom s brojnim poboljšanjima i inovacijama.
... za povećanu dinamičnost ...
MEGANE eVISION showcar igra se s tradicionalnim kodovima! Njegova duljina omogućuje putnicima veću prostranost i upotrebljivost dostojnu vozila iz segmenta C - tradicionalno dužeg od 15 do 30 cm - uz istodobno olakšavanje prometa u urbanim sredinama.  

Zahvaljujući novoj platformi CMF-EV, buduća električna vozila Renault ponudit će više modularnosti i prostranosti, bez potrebe da budu viša ili duža.
... i izuzetna autonomija.
MEGANE eVISION showcar smještajem baterije omogućava da bude dinamična poput limuzine, zadržavajući pritom kompaktne vanjske dimenzije.   

Njegova tajna? Izuzetno tanka baterija od 60kWh koja omogućuje da automobil bude niži, a samim time i aerodinamičniji. To značajno smanjuje njegovu potrošnju energije i povećava autonomiju.

Omjer dinamičnog i modernog crossovera

Sa svojim novim dimenzijama i odvažnim značajkama kombinirajući senzualnost, tehničku i aerodinamičku izvedbu, MEGANE eVISION predstavlja automobilsku evoluciju Renaultovog dizajna.
MEGANE eVISION showcar Renault
Senzualnost
Silueta automobila vidi se u daljini, a njezin lagani potpis, nošen tehnološkim inovacijama LINVINGTECH, pobuđuje znatiželju. Kako se krećete prema automobilu, iz površine izranjaju i nove linije svjetlosti te daju život njegovim konturama.
MEGANE eVISION showcar Renault
Formalnost

 Pojedinosti izložbenog automobila odražavaju električni i tehnološki sadržaj izložbenog automobila MEGANE eVISION. Ideja "ispiranja" ili "glatke površine", pojačana izborom kvaka na vratima koje nestaju u boku automobila kada se ne koriste, sugerira duh nove generacije vozila. Renault elektrika.
MEGANE eVISION showcar Renault
Aerodinamika
Poput MORPHOZ koncepta, i MEGANE eVISION showcar opremljen je velikim kotačima. Njihov je vanjski dio što je više moguće zatvoren i poravnat s karoserijom kako bi ojačao njegove aerodinamične linije i postigao veću učinkovitost.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

La gamme Renault
Gama Renault vozila
Sva naša vozila, od monovolumena do gradskih automobila, uključujući limuzine i SUV-ove.
Gamme véhicules électriques - Renault
Naša elektična vozila
*Renault električna vozila nisu komercijalizirana u Bosni i Hercegovini