Renault podiže veo

Koncept ALASKAN

Lideri smo na tržištu komercijalnih vozila u Europi gotovo 20 godina, sa snažnom prisutnošću u Južnoj Americi i Africi, odlučili smo pojačati brzinu. Naša ambicija: učiniti našu marku vodećim međunarodnim igračem zahvaljujući show-trucku Renault ALASKAN.
Renault ALASKAN Concept - paysage désertique
Naš ulazak u pick-up segment

Južnoameričkim pikapom Renault Duster OROCH - predstavljenim u lipnju 2015. u Buenos Airesu u Argentini - i nedavno predstavljenim Renault ALASKAN Concept - trkaćim kamionom *, koji nagovještava vozilo s globalnim ambicijama - Renault ulazi u izvanredan primijetio u segmentu preuzimanja.
Renault KANGOO TRAFIC et MASTER - Véhicules utilitaires devant un chantier
Renault Pro+, naš brend za profesionalce
Otkrijte Renault Pro +, našu marku koja je 100% posvećena kupcima i korisnicima lakih komercijalnih vozila širom svijeta. Svojim proizvodima i uslugama po mjeri, Renault PRO + želi obnoviti vaše iskustvo kupnje i nadzora vašeg profesionalnog vozila.

Koncept Renault ALASKAN

Robustan, atletski i moderan dizajn

Robustan i moderan, ALASKAN Concept objedinjuje identitet naše marke i estetske kodove tržišta pick-upa. Dopustite da vas zavede njegov dizajn.
Renault ALASKAN Concept - Vue arrière, benne ouverte
Impresivan show truck
Sa svojim impresivnim dimenzijama, koncept Renault ALASKAN odiše snagom i snagom. Mišićave i isklesane strane, označeni lukovi kotača, prepoznatljivi 21-inčni naplatci ... Vidjeli smo veliku sliku koja će koncept Renault ALASKAN smjestiti u svijet profinjenosti, robusnosti i tehničkosti.
Renault ALASKAN Concept - vue de profil - Paysage du grand Nord
Moderan
Mišićav logotip, impozantni poklopac motora, metalne nijanse sa satenskim, brušenim ili poliranim efektima, dodir plave i žute boje na ogledalima, čeljusti kočnica, središte felgi i prednja kuka za vezivanje, svjetla u obliku bumeranga C, Potpuno LED svjetlosni potpis ... Koncept Renault ALASKAN potvrđuje svoju modernost.

Koncept Renault ALASKAN

Vozilo za razonodu, posao i svakodnevicu

Dizajnirali smo koncept Renault ALASKAN kako bi udovoljio zahtjevima vaša tri svijeta: posao, slobodno vrijeme i svakodnevni život. Pripremite se za uživanje u životu u 3 dimenzije!
Renault ALASKAN Concept - Explorateur - Photographe
Savršeno prilagodljiv vašim poslovnim potrebama
Koncept Renault ALASKAN koristi šasiju visokog otpora za savršeno držanje ceste. Sa svojim izdašnim razmakom od tla nudi pravu udobnost u vožnji. Njegova nosivost veća od tone kombinira se s izvanrednim teretnim prostorom.
Renault ALASKAN Concept - Explorateur du grand Nord qui monte sa tente
Idealan za vaše slobodno vrijeme
Savršen za cestovna putovanja, avanture i sport, koncept Renault ALASKAN nudi teretni prostor s presvlakom i pokrivačem za tonove, sposoban za smještaj brdskih bicikala, šatora, dasaka za surfanje ili opreme za kampiranje. Udobnost za volanom je optimalna. Njegova kvalitetna tehnološka oprema nudi izvrsnu povezanost. Integrirane u svako retrovizor, kamere omogućuju snimanje vanjske panorame kako biste mogli proživjeti avanturu.
Renault ALASKAN Concept - Garé devant une maison familiale - Une petite fille accueille son père
Optimalno za vaš svakodnevni život
Koncept ALASKAN također je luksuzni automobil koji se zna prilagoditi vašem svakodnevnom životu, s impozantnim 21-inčnim naplatcima, modernim urbanim stilom koji se ističe u svijetu pick-up-a i izvrsnom prostranosti. Njegova sportska i intenzivna linija uključuje velika stražnja svjetla Pure Vision LED od brušenog i poliranog aluminija, uokvirena indikatorima u obliku slova C koji utjelovljuju njegov svjetlosni potpis.

Usredotočite se na Paulov život

Paul radi i živi zahvaljujući 100% konceptu ALASKAN

Koncept ALASKAN je svijet povezane avanture. Fotograf, novinar nekoliko međunarodnih časopisa, Paul u svom vozilu nosi svoju profesionalnu opremu Hasselblad. Posao ga može odvesti u sve vrste okruženja, na led i u pustinju.
Zahvaljujući Renaultovom konceptu ALASKAN, Paul također uživa u slobodnom vremenu s prijateljima ili porodicom
Koncept Renault ALASKAN idealan je saveznik za prijevoz sve opreme za razonodu za cijelu porodicu. A kad je vrijeme da se pridružite nekim prijateljima, vrijeme je da obrišete poklopac motora i Paul je ponosno spreman parkirati svoje masivno vozilo.
Švedski proizvođač fotoaparata Hasselblad © i Renault ALASKAN Concept
Kako bismo poboljšali svestranost koncepta Renault ALASKAN u smislu upotrebe, potpisali smo partnerstvo za dizajn s tvrtkom Hasselblad ©. Ovaj švedski proizvođač fotoaparata poznat je po isporuci opreme za misiju Apollo koja je vidjela kako ljudi čine prve korake na Mjesecu.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?
Želite li prijeći od koncepta do stvarnosti?
Otkrijte gamu Renault vozila
Renault KADJAR - Paysage grandiose - avec un de base jumper qui s'apprête à sauter d'une falaise
Istražite
Gama naših automobila
Renault KANGOO, Renault TRAFIC, Renault MASTER - Véhicules utilitaires Renault
Riješenja za profesionalce
Otkrijte naša laka komercijalna vozila