monovolumen je ponovno izumljen

Koncept Renault R-SPACE

Dinamične linije, redizajnirani interijer, koncept R-SPACE  obnavlja cjeloviti pristup kako bi udovoljio očekivanjima cijele porodice.
koncept Renault R-SPACE Vanjski dizajn s laganim dodirom
Porodični monovolumen, koncept R-SPACE  nudi topao i karakterističan vanjski dizajn. Tekuće i energične, njegove linije čine da se svi slože.
Renault R-SPACE Concept - vue du dessus - portières ouvertes
Le plaisir de voyager en famille
En famille, pourquoi devriez-vous vous contenter d’un véhicule simplement pratique et fonctionnel ? Sensuel et chaleureux, R-SPACE Concept ne renie pas le plaisir automobile et la sportivité. Tout en émotion, ce concept-car parvient à s’affranchir des codes traditionnels du monospace.
Renault R-SPACE Concept - vue 3/4 arrière
Un souffle de légèreté
Des flancs sculptés, des épaules qui forgent le caractère, une taille cintrée, un arrière rebondi... R-SPACE Concept serait presque humain. Ses courbes et ses lignes fluides, mises en valeur par des reflets de lumière inédits sur un monospace, lui confèrent énergie et légèreté.

koncept Renault R-SPACE

Dizajn unutrašnjosti vođen emocijama

Fleksibilnim i senzualnim oblicima te efektima na materijalima i teksturama konceptno vozilo R-SPACE otvara dizajn unutrašnjosti koji pridaje svu važnost emocijama s istodobno poboljšanim funkcijama za praktičnu upotrebu i boravak u putničkom prostoru.
Renault R-SPACE Concept - habitacle avant
Prostor za svakoga
Koncept R-SPACE redizajnirao je standarde putničkog prostora za obiteljske putničke karavane. Uz kontrastne oblike, unutrašnjost konceptnog vozila podijeljena je u 2 odvojena prostora koja su povezana bez prepreka ili prekida. Elegantne i oblikovane sprijeda, linije se straga spajaju pod pravim kutovima kako bi vaša djeca imala vlastiti prostor, kao u svojoj spavaćoj ili sobi za igranje.
Renault R-SPACE Concept - habitacle avant
Emocije iznad svega
S konceptom R-SPACE shvatit ćete da emocije imaju mjesto u putničkom prostoru vašeg karavana kao nikada do sad. Unutrašnjost je postala mjesto u kojemu se možete izraziti, a da pritom ni u jednom trenutku nisu zaboravljena očekivanja u vidu slobode korištenja, modularnosti i fleksibilnosti. Prednji je dio namijenjen upravljanju, pa je njegov sportski, automobilski dizajn prilagođen vozačkom položaju, dok je stražnji dio zabavan sa zaigranim sjedalima i zaslonima ugrađenim u naslone za glavu prednjih sjedala.

koncept Renault R-SPACE

Znakoviti odabiri

Naše istraživanje materijala dovelo je naše dizajnere do uvođenja novih materijala koji do sada nisu viđeni u automobilskom svijetu. Odabrali su najznačajnije površine i teksture za svaki prostor i svaku uslugu R-SPACE Concepta.
Cijela porodica u jednom prostoru
Kabina koncepta R-SPACE, mjesto koje mogu dijeliti roditelji i djeca, oživljena je kroz svoje materijale i teksture. U prednjem dijelu sjedala s isprepletenim crno-bijelim uzorcima prekrivena su toplom, senzualnom kožom. U stražnjem dijelu, sjedala su sastavljena od grupa piksela od silikonske pjene prekrivenih baršunom i kožom, kombinacijom tekstura mekih na dodir. Od prednjeg dijela do dječje „sobe”, pod mijenja boju i materijale kako bi se dodatno naglasilo da porodica nije odvojena, već da su svi zajedno u istom životnom prostoru. 
Medeno žuta, boja obiteljskog doručka
Konceptni automobil R-SPACE žute je boje, točnije žute boje meda. Topao i sladak odabir koji vas podsjeća na nedjeljni doručak s obitelji, jedino jutro u tjednu u kojem roditelji i djeca mogu uživati bez konstantne žurbe. Iznutra se nijanse kreću od čokoladno smeđe do mliječno bijele i narančaste. Izvana smo posebnu pozornost posvetili odabiru teksture lakiranja kako bi boja upijala sjene i kako bi se što bolje iskoristio volumen. 

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?
Renault R-SPACE Concept rađa ...
Renault SCENIC
Renault Concept Cars
Istražite
Gama naših konceptnih automobila
Renault - intérieur habitacle - système multimédia R-LINK 2 intégré à la console centrale
Istražite
Tehnologije sutrašnjice