Formula 1 budućnosti

Koncept ZF1

Otkrijte novu viziju Formule 1 za 2027.: još osobniji i još spektakularniji modeli za još uzbudljivije utrke!
Koncept Renault ZF1 Vozač je junak
Zahvaljujući prozirnom kokpitu, Renault ZF1 Koncept pruža vam cjelovit pogled na vozača za upravljačem.
Sada je 2027...
Utemeljen na dizajnu prema dimenzijama vozača i 3D tisku u laganom i otpornom materijalu, prozirni kokpit Renaulta ZF1 omogućuje vam da utrku doživite prateći svaki vozačev pokret i izraz. Kaciga je također prozirna, tako da možete vidjeti vozačevo lice i promatrati njegove reakcije. Bilo da ste na licu mjesta ili gledate iz daljine, nalazite se u samom srcu akcije.

Da biste bolje razumjeli utrku, aktivno LED osvjetljenje u kotačima prikazuje ključne informacije kao što su poredak vozača u utrci i energetsko stanje vozila.

Koncept Renault ZF1

Futuristički dizajn

Koncept  Renault ZF1 plod je zajedničkih napora stručnjaka odjela Renault Design i Renault Sport Racing, i u samoj je srži našeg DNK-a.
Renault Concept-car - R.S. 2027 Vision
Trkaći dizajn
Prednja LED svjetla u obliku slova C, osvijetljeni dijamant na poklopcu motora, aktivno osvjetljenje, kontrolirana zakrilca i drugi mobilni aerodinamički elementi. S jakim vizualnim komponentama naš konceptualni automobil proizlazi iz DNK-a naše marke. Fantastično uspješnog dizajna, Renault ZF1 Koncept osvojit će vas bez sumnje! To se ne odnosi samo na ljubitelje Formule 1, već i na sve tehnološke entuzijaste koji nisu zaljubljenici u automobilske utrke.
Renault Concept-car - R.S. 2027 Vision
Utjelovljenje duha Renaulta Sport
S turbopunjenim motorom i nekoliko znakovitih detalja kao što su stražnja peraja i boje limarije, Renault ZF1 Koncept s ponosom podsjeća na svog predaka Renaulta RS01 iz 1977. Žuti i crni dijelovi karoserije naglašeno su metalnog izgleda, dodatno istaknutog zlatnim listom, čija vizualna estetika ukazuje na kvalitetu, tehniku i performanse.
Unutar Koncepta Renault ZF1 

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?
Želite li prijeći od koncepta do stvarnosti?
Otkrijte gamu Renault vozila
Renault Concept Cars
Istražite
Gama naših konceptnih automobila
Renault - Formula Un
Otkrijte
Naša stručnost Renault Sport