strast, emocije, život

Koncept Renault DEZIR

Nježne, senzualne i elegantne linije konceptnog automobila Renault DEZIR inkarnacija su naše strasti za automobilima. Neka vas iznenadi navala emocija!
koncept Renault DEZIR Stimulirajte svoja osjetila
Kao sportski kupe s električnim motorom, koncept Renault DEZIR odlikuje se nježnim i živahnim dizajnom. Pun je pokreta, senzualnih vrludanja i refleksivnih efekata koji stimuliraju vaša osjetila.
Renault DEZIR Concept - face avant - nouvelle identité visuelle
Novo lice za Renault
Peraje stvaraju prugasti efekt za otvore za zrak na braniku, pa tako prednji kraj vozila Renault DEZIR izgleda istodobno lako i moćno. Kontrastnim položajem na tamnoj pozadini, veći dijamant znak je novog identiteta našeg automobilske marke.
Renault DEZIR Concept - face avant - nouvelle identité visuelle
Identitet nadahnut njegovim dizajnom
Koncept Renault DEZIR nudi jedinstveni zvučni identitet. U partnerstvu s IRCAM-om - Institutom za istraživanje i koordinaciju zvuka / muzike - prevladali smo smanjeni zvuk njegovog elektromotora kako bismo mu snažno udahnuli, u skladu s njegovim elegantnim dizajnom.

koncept Renault DEZIR

Poletite

Iznutra putnički prostor koncepta Renault DEZIR djeluje vrlo strastveno. Upotreba materijala i prostora utjelovljuje lakoću i raskoš.
Renault DEZIR concept - vue intérieure avec son habitacle et ses sièges avant
Vaše će srce poletjeti i lebdjeti zrakom
Konturirane dimenzije, bijela koža, pulsirajuća svjetla koja prate otkucaje vašeg srca, raskošna crvena boja... U konceptu DEZIR osjećat ćete se kao u oblacima. Klupa iz jednog dijela i viseća intrumentna ploča pozivaju vas u besprijekoran i prozračan svijet.
Renault DEZIR concept - zoom sur la planche de bord
Radi se o vrlo učinkovitom sučelju između stroja i čovjeka
Na vozačevoj strani instrumenti odgovaraju onima koje biste našli u sportskom dvosjedu. Sa svojim električnim motorom može dostići 100 km/h u 5 sekundi, a 50 km/h za samo 2 sekunde. Zahvaljujući svjetlećem 3D pokazivaču brzine, imate snažniji osjećaj vožnje, dok vam zaslon osjetljiv na dodir omogućuje kontrolu svih tehničkih aspekata.

koncept Renault DEZIR

Bogatstvo inovacija

Koncept Renault DEZIR ponosno izražava naše vrijednosti. Kroz ovaj konceptni automobil pojavljuju se naši novi identiteti marke i inovacije sutrašnjice.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?
Gamme Renault
Koncept Renault DEZIR rađa ...
Renault CLIO IV...
Renault Concept Cars
Istražite
Gama naših konceptnih automobila
Renault - intérieur habitacle - système multimédia R-LINK 2 intégré à la console centrale
Istražite
Tehnologije sutrašnjice