Električni GT budućnosti.

Koncept Renault TREZOR

Dobro došli u uzbudljivu budućnost! Koncept Renault TREZOR, električni kupe dvosjed označava početak novog ciklusa konceptnih vozila i istražuje stil i tehnologiju budućih modela. I dok su njegov privlačan stil i usluge usmjerene na udobnost vožnje, električni GT utjelovljuje našu viziju mobilnosti u budućnosti i našu strast za automobile.
Koncept Renault TREZOR Vanjski dizajn, Renaultov stil
Koncept Renault TREZOR dio je Renaultova redizajna čitave palete: jednostavne, senzualne i pristupačne linije, osebujan prednji kraj, svjetlosni potpis u obliku slova C. U konceptu Renault TREZOR, predstavljenom zajedno s konceptom Renault DEZIR i utjelovljenom u novom Renaultu CLIO, odražava se zrelost stila naše automobilske marke.
Renault TREZOR Concept - un couple assis à l'intérieur du véhicule ouvert - vue de profil
Inovativna i iznenađujuća karoserija
Koncept Renault TREZOR zadivljuje vas svojom karbonskom karoserijom s kontrastnim površinama. Glatko i satenski sprijeda, simbolizira dinamični karakter konceptnog automobila. Straga šesterokutne fasete sugeriraju njegov sportski i tehnološki karakter. Ne zaboravljajući svoje crvene prozore i metalnu nijansu!
Renault TREZOR Concept - véhicule vu de haut
Dizajn koji duhom podsjeća na sportska vozila
Poklopac motora koncepta Renault TREZOR krasi ulaz za zrak s motivom saća koji podsjeća na strukturu karoserije stražnjeg dijela. Na vozačevoj strani poklopac otvora za gorivo zamijenjen je analognim mjeračem koji pokazuje razinu goriva u spremniku. Odostraga svjetlosni potpis od optičkih vlakana sadržava crveno lasersko svjetlo.

Koncept Renault TREZOR

Dizajn unutrašnjosti: autentičan i moderan

Uz dominantnu crvenu boju unutarnji dizajn koncepta Renault TREZOR senzualan je i privlačan. Usredotočuje se na užitak vožnje korištenjem vrhunskih materijala kao što su drvo i koža. Kombinacijom vještine i tehnologije vozački prostor najavljuje još elegantnije, modernije i bolje umrežene unutrašnjosti budućih modela.
Renault TREZOR Concept - un homme adossé sur le véhicule ouvert
Potpuno originalan pristup
Kao svojevrsna posveta klasičnim trkaćim automobilima, koncept Renault TREZOR poziva vas da zakoračite u njegovu putničku kabinu. Sportski, senzualni izgled vrata vozila naglašen je crvenom kožom koja ukrašava gornji stup karoserije. Nasloni za glavu automatski se pomiču unatrag kao da vas pozivaju da uđete.
Renault TREZOR Concept - véhicule ouvert vu de profil - zoom sur l'intérieur
Taj automobil savršen je spoj drveta, kože i tehnologije
Iznenađenje! Koncept Renault TREZOR otkriva crvenu instrumentnu ploču od drveta u kojoj se skriva pretinac za prtljagu. Po mjeri oblikovani koferi naslanjaju se besprijekorna crvena kožna sjedala i učvršćuju kožnim trakama. Elegantna linija instrumentne ploče kojom dominira veliki zaslon osjetljiv na dodir naglašava tehnološku unutrašnjost vozila. Četverokutni upravljač također sadrži dodirne zaslone umjesto tradicionalnih komandi.

Koncept Renault TREZOR

Sportski i poveziv

Ostvarujući našu želju da uvijek idemo dalje u inovacijama, Koncept Renault TREZOR otvara put za električni sport i povezanu autonomnu vožnju.
Električni sportaš
Kao lideri na tržištu i pioniri 100% električne mobilnosti u Europi, razvili smo potpuno električni  koncepta Renault TREZOR motor. Polazeći od onoga što oprema ekipu Renault e.dams, dvostrukog svjetskog prvaka u Formuli E,  koncepta Renault TREZOR  motor opremljen je snagom od 260 kW (350 KS), obrtnim momentom od 380 Nm i prolazi od 0 do 100 km / h za manje od 4 sekunde. Kao i u Formuli E, ima RESS tehnologiju (sustav za pohranu energije za ponovno punjenje) koja mu omogućuje povrat energije pri kočenju.
Optimalna arhitektura
Zahvaljujući rasporedu dviju baterija, jednoj sprijeda, drugoj straga, distribucija mase  koncepta Renault TREZOR je optimalna. Njegove široke gusjenice (2048 mm sprijeda i 2106 mm straga), međuosovinski razmak 2776 mm, tijelo nisko pri tlu (25 cm) i vrlo nisko težište, osiguravaju iznimnu aerodinamiku za užitak u vožnji. vožnja izvan norme! Kako bi poboljšali autonomiju i dinamičke performanse koncepta, naši tehnički dizajnerski timovi također su radili na tome da vozilo učine lakšim. Šasija se sastoji od središnje karbonske ćelije, dovršene prednjim i stražnjim jedinicama od cjevastog čelika dok su kućište i otvori pokazuju 100% -tni ugljikov sastav.
Sučelje koje pojednostavljuje život
Uz  koncepta Renault TREZOR otkrit ćete novu koncepciju Renault nadzornih ploča. Njegov jedinstveni zaslon osjetljiv na dodir u obliku slova L objedinjuje zaslon nadzorne ploče i zaslon multimedijskog sustava da bi postao jedan i pojačao efekt kokpita. Inspiriran je najnovijim tehnologijama visoke visoke razlučivosti: OLED (OrganicLight-Emitting Diode) tehnologija, povezana s Gorilla® staklom. Tanak i zakrivljen, nudi taktilno, prilagodljivo i povezano sučelje. Aplikacije na vašem pametnom telefonu prikazuju se na zaslonu multimedijskog sustava, a zatim možete otvoriti aplikacije koje želite koristiti jednostavnim povlačenjem na zaslon iza upravljača.
Autonomna vožnja
Zahvaljujući MULTI-SENSE sistemu,  koncepta Renault TREZOR omogućuje vam pristup 3 načina vožnje: neutralnom, sportskom i autonomnom. Da! U ovom načinu rada, vanjski se svjetlosni potpis mijenja i proteže na bočni i stražnji logotip kako bi upozorio druge vozače. Upravljač, sastavljen od dvije aluminijske grane presvučene kožom, proteže se u širinu kako bi vam omogućio panoramski pogled na ploču s instrumentima i kako biste iskoristili slobodno vrijeme sa svojim putnikom za pogled na krajolik, pogled na film, igrajte ili gledajte fotografije ...

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?
Želite li prijeći od koncepta do stvarnosti?
Otkrijte gamu Renault vozila
Renault Concept Cars
Istražite
Gama naših konceptnih automobila
Renault - intérieur habitacle - système multimédia R-LINK 2 intégré à la console centrale
Istražite
Tehnologije sutrašnjice